≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

UEFA dojavila sumnju u regularnost meča Prve lige Srbije: FSS pokrenuo hitan postupak

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se da će odluka biti doneta vrlo brzo, jer se igra sama završnica takmičenja u drugom rangu

  • 8
FK Dubočica - FK Mladost GAT Foto: Youtube / Prva liga Srbije / Printscreen

Susret Prve lige Srbije između Dubočice iz Leskovca i Mladosti GAT, koji je pripao Novosađanima (0:1) u okviru 33. kola ovog takmičenja nalazi se pod lupom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije posle dojave UEFA o navodnim sumnjama u regularnost, javlja Sport Klub.

Naime, Disciplinska i etička komisija FSS pokrenula je u utorak postupak protiv leskovačkog kluba. Novosađani su pobedili golom Ognjena Đuričina iz 12. minuta.

Kako Sport Klub navodi, u FSS je stigao kompletan materijal iz UEFA o svim dešavanjima pre i tokom samog meča sa izveštajima o kretanju kvota.

Ovaj predmet postavljen je pod oznakom "hitno", jer je do kraja Prve lige Srbije ostalo da se odigraju još samo dva kola, a poslednje je na programu za vikend 25. i 26. maja.

Fudbalski savez Srbije poslao je klubu iz Leskovca da se izjasni o navodima, a novosadski klub ovoga puta nije pod sumnjom.

Ovo nije prvi meč koji se nalazi pod lupom, pošto je ranije tokom sezone Radničkom iz Novog Beograda oduzeto šest bodova zbog dešavanja na meču sa Tekstilcem.

Odluku o duelu Dubočica - Mladost GAT treba očekivati pre poslednjeg kola naredne nedelje.

Na tabeli, Dubočica se nalazi na prvom mestu plej-auta sa 47 boda, sa pet više od užičke Slobode koja je prva ispod crte. Mladost GAT ima 43 boda na trećem mestu plej-auta.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl u Ivanjici: Fudbaler Javora dao gol makazicama i oduševio navijače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoltan Sabo

    14. maj 2024 | 18:00

    Hahaha... Stidi se crna evropo, pa njima visi ucesce u rangu, još i izgubili, a vi protiv njih... Vratite real-bajern, to se nameta

  • Gagi

    14. maj 2024 | 18:13

    Sumnjiva im Dubočica, a Inter "izgubi" dva puta od Sasuola i nikom ništa - sve regularno! 😉 Juče Leče pustio Udineze da pobedi...

  • Cc

    14. maj 2024 | 19:32

    Izbacite Gat! Namestaju celu sezonu, odvratan mafijaski klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA