Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitno saopštenje Dubočice posle pokretanja postupka zbog sumnjivog meča: "Zahtevamo od eksperata iz FSS..."

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema navodima, iz UEFA je u FSS stigao kompletan materijal o svim dešavanjima pre, tokom, i nakon meča, uz izveštaj o kretanju kvota na taj susret, a predmet je stavljen pod oznaku "hitno"

  • 1
Stadion "Dubočica", Leskovac Foto: FK Čukarički

Disciplinska komisija FSS pokrenula je postupak protiv Dubočice iz Leskovca, nakon dojave UEFA o usmnjama u regularnost susreta 33. kola Prve lige Srbije, između leskovačkog tima i Mladosti GAT.

Prema navodima, iz UEFA je u FSS stigao kompletan materijal o svim dešavanjima pre, tokom, i nakon meča, uz izveštaj o kretanju kvota na taj susret, a predmet je stavljen pod oznaku "hitno".

Sada se o svemu oglasila i FK Dubočica, koja tvrdi da klub iz Leskovca nema ništa sa nečasnim radnjama.

- Gradski fudbalski klub Dubočica iz Leskovca, obaveštava sportsku javnost pogotovo ljubitelje kluba iz Leskovca da GFK Dubočica nije učestvovala ni u jednoj nečasnoj radnji po prijavi, te da za sve imamo valjane materijalne dokaze, sa kojima ćemo se braniti i čistog obraza izaći iz svega. Zahtevamo od eksperata iz Fudbalskog saveza Srbije, da detaljno pregledaju utakmicu iz prijave, takođe i sve prethodne i buduće utakmice našeg tima na osnovu čega će ustanoviti da nije bilo nikakvih nečasnih radnji.

- GFK Dubočica se od početka drugog dela prvenstva suočava sa velikim kadrovskim problemima (dokumentovane povrede 7 standardnih igrača), kad na to dodadamo parne kartone deševalo se da na utakmici izađemo bez 8 ili 9 standardnih igrača (dokaz protokoli sa utakmica), što je rezultovalo i pad sa drugog mesta u plejaut zonu i gole borbe za opstanak. Kada smo gubili i imali dokumentovane sporne situacije na štetu našeg kluba, nikada se nismo oglašavali već časno i stojički podnosili sve. Sigurni smo da ćemo iz ove prljave igre izaći čistog obraza, bez obzira iz čijih kuhinja se servira negativna kampanja i blaćenje našeg kluba - navodi se u saopštenju leskovačkog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    15. maj 2024 | 14:18

    Hoće da ih ugaze kao Kolubaru. Valjda u trgovini postoje 2 strane. Nameštaljka , prošle godine Radnik bio preči. Bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA