≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovan Damjanović: "Imamo jasnu viziju fudbala koji hoćemo da igramo na EP"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski kadeti će na EP igrati u grupi sa Ukrajinom, Kiprom i Češkom...

  • 1
Jovan Damjanović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Kadetska reprezentacija Srbije počela je pripreme za EP za igrače do 17 godina, koje će biti održano od 20. maja do petog juna na Kipru.

- Imamo jasnu viziju fudbala koji hoćemo da igramo. Igrači znaju šta želimo da radimo, trudimo se da ponavljamo stvari koje su važne, da budemo konstantni - izjavio je selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije (U17) Jovan Damjanović uoči početka Evropskog prvenstva.

Srpski fudbaleri će do petka trenirati u Beogradu i Staroj Pazovi, a potom će krenuti za Larnaku.

- Izvanredan ambijent, koji ovu grupu momaka krasi od samog početka, trudili smo se da to zajedno kreiramo. Tu su stari igrači, ima i novih, neki su igrali i za starije generacije, ali me raduje da se svi brzo uklapaju u grupu. To je osnov da bismo mogli bilo čemu da se nadamo. Zadovoljan sam momcima, drago mi je kad vidim da su svim srcem ovde, da im prija ovo okruženje. Očekujem da nastavimo u ritmu iz kvalifikacija - rekao je Damjanović, prenosi zvanični sajt FSS.

- Imamo tri kompletna dana ovde za rad, da se dobro pripremimo, potom nas očekuje put u petak uveče, a potom tamo imamo dodatna dva dana priprema za utakmicu sa Ukrajinom. Važno je da imamo dobru komunikaciju, verujemo jedni u druge i to je naš najveći benefit - dodao je selektor Srbije.

Podršku kadetskoj reprezentaciji Srbije pružili su direktor mlađih selekcija FSS Nikola Lazetić i član izvršnog odbora FSS Vladimir Petrović.

Srpski kadeti će na EP igrati u grupi sa Ukrajinom, Kiprom i Češkom. Dve najbolje selekcije iz grupe obezbediće plasman u četvrtfinale EP.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Spektakl u Ivanjici: Fudbaler Javora dao gol makazicama i oduševio navijače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitanje za tzv selektora

    15. maj 2024 | 16:26

    Što nije pozvan najbolji strelac lige, nego Vaš sin koji je dao 3x manje golova?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA