Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefanović pred duel sa Zvezdom: "Čeka nas jedna lepa utakmica, priželjkujem što više golova..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strateg Kruševljana pozvao pobliku na stadion

  • 0
Ivan Stefanović Foto: MN Press/mi

Fudbaleri Napretka dočekaće na svom terenu, u okviru meča šestog kola plej-ofa Superlige Srbije, ekipu Crvene zvezde. Pomenuti susret na programu je u četvrtak od 19 časova, a svoja očekivanja pred isti izneo je strateg kruševačkog sastava Ivan Stefanović.

- Dolazi nam Crvena zvezda, to je praznik fudbala, ne samo za navijače pod Bagdalom, već za ovaj deo Srbije. Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, a pre svega bih pozvao Kruševljane na stadion, da podrže ovu našu podmlađenu ekipu, kako bi pružili što bolju partiju. Imamo kadrovskih problema, posle utakmice sa Vojvodinom ne možemo da računamo na Nikolu Marinkovića i Filipa Krstića, ali ko istrči na teren, taj je najbolji.  Čeka nas jedna lepa utakmica, Zvezda je rasterećena, već je osvojila titulu. I mi smo ostvarili naš cilj i opet ćemo igrati sa podmlađenim timom.  Priželjkujem što više golova, da publika može da uživa. Rekao sam u svlačionici – momci ovo je praznik, biće na tribinama sedam - osam hiljada navijača, izađite na teren i uživajte - rekao je Stefanović.

Sa druge strane, nekadašnji fudbaler Partizana a sada uzdanica Napretka, Slobodan Stanojlović, naveo je da njegov tim ima pravo da se nada pozitivnom rezultatu.

- Ekipa je izvukla pouke iz prethodne utakmice sa Vojvodinom, odreagovala na prethodnih nekoliko treninga na najbolji mogući način i shodno tome imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu, iako se zna ko je favorit. Dajemo sebi za pravo da na terenu prikažemo najbolje što možemo i uživamo pred velikim brojem navijača, koji će, verujem da nas nose, kao na prethodnim utakmicama - rekao je Stanojlović.

Podsećanja radi, Zvezda je ranije obezbedila šampionsku titulu, dok je Napredak poslednjeplasirani tim plej-of takmičenja sa 40 bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Feđa Dudić posle Zvezde: "Zadovoljan sam, kako je moglo, dobro se završilo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA