≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Parižani odavno proslavili titulu i u nebitnom meču zalupili vrata Lige šampiona Nici: Brest ide u elitu!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga na Azurnoj obali

  • 0
Bredli Barkola - PSŽ Foto: NICOLAS TUCAT / AFP / Profimedia

Dve odložene utakmice 32. kola Lige 1 odigrane su ove srede, a pobede su upisali jedan gostujući i jedan domaći klub. Tugovaće Nica za šansom i Ligom šampiona, pošto je sa Azurne obale čitav plen odneo Pari Sen Žermen (2:1), dok je Rems srušio sve nade Marselja savladavši ih sa 1:0.

Bredli Barkola i Joran Zage bili su strelci za gostujući sastav, koji je bio poprilično podmlađen, ali ni to nije iskoristio domaćin. Mohamed-Ali Čo je vratio nadu još u prvom poluvremenu, ali je Melvin Bard verovatno raspršio sve nade kada je u 75. minutu dobio crveni karton.

Do kraja okršaja je Barkola je pogodio i sam okvir gola, ali je PSŽ svakako zaokružio nove bodove.

U drugom meču je Olimpik sam sebi napravio medveđu uslugu i propustio je da se priključi borbi za šestu poziciju, koja je i dalje daleko tri boda nakon što je Šansel Embemba postigao auto-gol u prvom poluvremenu okršaja sa Remsom.

Poslednje 34. kolo na programu je predstojećeg vikenda. Zna se da će Monako pored šampiona Parižana u Ligu šampiona, dok će se za poslednje direktno mesto boriti Lil i Brest. Jedan od dva tima će u kvalifikacije, a to će svakako Brestu biti debi u Evropi.

Nica ide sigurno u Ligu Evrope, a videćemo i koja dva tima će u UEFA takmičenja između Lansa, Marselja i Liona, koji čak igra i finale Kupa.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Haos na ulicama: Besni navijači PSŽ-a pravili štetu po gradu, palili kola, tukli se sa policijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA