≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvojio Kup, izvređao novinara, pa napušta klub: Vlahović nije spasio Alegrija, Juventus dobija novog trenera

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Burno je u Torinu posle uzetog pehara

  • 0
Masimilijano Alegri Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Juventusa konačno su osvojili pehar u drugom mandatu Masimilijana Alegrija pošto su u sredu porazili Atalantu 1:0 u finalu Kupa Italije. Meč odigran na stadionu "Olimpiko" rešio je svojim golom Dušan Vlahović.

Srpski fudbaler je uspeo da zatrese mrežu u četvrtom minutu i tako donese malo radosti timu koji je imao brojne probleme tokom prethodne dve sezone, kao u finansijskom, tako i u disciplinskom smislu.

Masimilijano Alegri je za sve to vreme bio na klupi torinskog kluba, ali tu neće ostati i sledeće sezone, javljaju italijanski mediji, a prenosi ih Fabricio Romano. Njemu ističe ugovor tek 2025, ali je odranije menadžer iskusnog stratega rekao da on neće ostati ako mu Juventus ne produži saradnju.

U klubu ne pomišljaju na takav potez, posebno nakon lošeg finiša sezone, koja je svakako spasena peharom. Pobeda protiv Atalante bila je prva za "staru damu" posle šest mečeva bez slavlja.

Ako ništa, ekipa će igrati Ligu šampiona posle godinu dana pauze, pa bi novi stručnjak imao korektnu polaznu osnovu. Već se spekuliše da Juventus hoće Tijaga Motu, koji sa Bolonjom čini čuda, ali je pitanje da li je on motivisan da u svoje ruke uzme vruć krompir.

Inače, Alegri je posle slavlja u sredu bio u centru skandala, pošto ga je novinar "Tutosporta" Gvido Vaćaga optužio za gnusne uvrede.

- Ti si sr**e direktor. Pišite istinu u svojim novinama, ne ono što vam klub kaže. Vidi znam gde da dođem po tebe. Znam gde da te čekam. Doći ću i otkinuti ti oba uha. Doći ću i udariti te u lice. Napišite istinu u svojim novinama - rekao je Alegri novinaru.

Na konferenciji za medije je uptian o tom incidentu, a Alegri je samo upitao novinare zašto su ga već smenili.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf na finalu Kupa u Italiji: Vlahović i Kostić igraju za trofej, ovako izgleda delić atmosfere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA