Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama Ivane Knol: Poznata hrvatska navijačica traži pomoć, hoće li ostati bez odlaska na EURO?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Problemi sa kartama mogu da utiču na njen dolazak u Nemačku

  • 5
Ivana Knol Foto: Instagram/IvanaKnoll

Katar je "zapalila", bila je jedna od glavnih zvezda prethodnog Svetskog prvenstva na kom je stekla globalnu slavu, a sada bi Ivana Knol vrlo lako mogla da ostane bez odlaska na Evropsko prvenstvo!

Najpopularnija hrvatska navijačica, ujedno jedna od najpoznatijih u svetu, priznala je da i dalje nije sigurna hoće li ići na EURO i čini se da je put ka tamo, prema njenim rečima, ugrožen.

- Još uvek čekam karte za utakmice. Ako ih ne dobijem, otkazaću planiran odlazak u Nemačku - rekla je Ivana za "Bild", pa iskoristila priliku da zamoli za pomoć:

- Možda ima neko ko još ima karte za utakmice Hrvatske i može da mi pomogne.

Hrvati će na EP igrati u grupi B, najpre protiv Španije u Berlinu, zatim protiv Albanije u Hamburgu i Italije u Lajpcigu.

Podsetimo, Ivana je pre dve godine dala jedan zanimljiv intervju u kom je otkrila da od Saveza nikada ništa nije dobila, iako Kockaste prati od 2018. godine aktivno.

- Od FS Hrvatske nikad nisam dobila nikakvu podršku, čak ni ulaznicu, a u SAD su me pozvali na Super Boul, koji je njihov najveći događaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жаке

    16. maj 2024 | 16:29

    Тури гу жиро рачун да припомогнемо,како да играју без тебе

  • Mm

    16. maj 2024 | 16:24

    Zaklina trazi sponzora...

  • Džoni

    16. maj 2024 | 16:37

    Pa zašto bi te pozvali,jel ti igraš u reprezentaciji možda? Standardna sponzoruša,hoće da joj daju karte,smeštaj,pa verovatno računa i za put da joj plate...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA