Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte sukob na klupi Radničkog i Voše: Sudija gledao VAR zbog tuče trenera, neverovatna scena!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomoćnici Dudića i Bandovića nisu uspeli da smire emocije

  • 2

Velika tenzija viđena je na Čika Dači tokom meča Radničkog iz Kragujevca i Vojvodine, što je i razumljivo zbog značaja koji ima ovaj meč za obe ekipe, gde je ulog Evropa.

Iako je na terenu uglavnom sve bilo korektno i u duhu fer-pleja, u jednom momentu smo videli nesvakidašnju situaciju da je došlo do sukoba na klupama.

U klinču su bili članovi stručnog štaba obe ekipe.

Dok su igrači bili na jednom kraju u blizini šesnaesterca, gde su se spremali da izvedu slobodan udarac, na klupama je došlo do koškanja, pa čak i fizičkog kontakta.

U jednom momentu su tu prišli i treneri obe ekipe, Božidar Bandović i Feđa Dudić, koji su očigledno želeli da smire strasti kod svojih saradnika.

Na kraju su prišli i igrači obe ekipe. Na kraju je sve smirio glavni arbitar Miloš Milanović, koji je oterao igrače sa mesta sukoba, a potom morao da gleda VAR snimak, kako bi video šta se desilo na klupi dok je njemu fokus bio na drugom delu, gde su bili igrači.

Posle gledanja snimka, odlučio je da dodeli crvene kartone dvojici pomoćnika. Trener golmana Vojvodine Srđan Žakula je dobio crveni karton, kao i jedan od pomoćnika Radničkog iz Kragujevca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA