Vreme čitanja: oko 1 min.

Terzić se oglasio povodom dolaska Dejana Stankovića u Spartak, i Fabio Kapelo se javio jednom rečenicom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I Terzić i Kapelo veruju da je ovo pravi potez moskovskog kluba

  • 3
Dejan Stanković, Zvezdan Terzić Foto: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić javno je prokomentarisao dolazak Dejana Stankovića na mesto trenera Spartaka iz Moskve!

Stanković je, podsetimo, tokom dana obavestio čelnike Ferencvaroša da napušta klub na kraju sezone, a nekoliko sati kasnije Spartak je objavio da su potpisali dvogodišnji ugovor sa Srbinom.

- Čestitam Dejanu Stankoviću na ovom imenovanju, kao i Spartaku na odličnom izboru. Dejan je veliko ime Crvene zvezde. Ostavio je trag u našem klubu, prvo kao legendarni igrač, a potom se dokazao i kao trener. Zvezda mu je pružila šansu na početku trenerske karijere, verovali smo u njega i pokazalo se da nismo pogrešili. Posebno nam je drago što će sledeći korak napraviti u Rusiji, bratskoj zemlji i među bratskim narodom. Uvereni smo da svojim znanjem, jedinstvenim autoritetom i harizmom može mnogo da pruži Spartaku. Siguran sam da će Stanković imati sjajnu trenersku karijeru i šta će biti posle. Čekaju ga Spartak i veliki evropski klubovi. U međuvremenu, želim mu uspeh u ruskom fudbalu - rekao je Terzić za "RIA Novosti."

Takođe, i nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Rusije Fabio Kapelo se oglasio se povodom dolaska Stankovića u Spartak.

- Ovo je vrlo dobar izbor i za samog Stankovića i za Spartak - kratak je bio Kapelo u izjavi za "RIA Novosti."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA