≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri Zvezde nisu dali dres klincu, a onda je on uzeo stvari u svoje ruke: Dečak nasmejao čitavu Srbiju!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Urnebesna scena u Kruševcu

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak su porazili kruševački Napredak na stadionu "Mladost" sa čak 4:0 i tako se kolo pre kraja šampionata oprostili od gostujućih stadiona, makar kada je u pitanju prvenstvo.

Odličnu uvertiru pred finale Kupa sa Vojvodinom imali su crveno-beli, a Vladan Milojević je dao šansu čak desetorici takozvanih "bonusa", odnosno igračima mlađim od 21 godine.

Na kraju utakmice fudbaleri su otišli ispred Delija i zajedno sa njima proslavile novo slavlje, a šou je tom prilikom ukrao jedan mališan, koji je vidno bio željan da dobije dres nekog od igrača.

Išao je od fudbalera do fudbalera, svakog pitao za suvenir, međutim nije naišao na pozitivan odgovor. Tada je rešio da uzme stvari u svoje ruke.

Prikrao se neopreznom Piteru Olajinki u jednom momentu, video da je Nigerijac držao u rukama, ali i iza leđa i uspeo je da mu otme isti.

Olajinka je odmah primetio šta se događa i potrčao je za dečakom, koji se prethodno dao u sprint. Nije poznato da li ga je sustigao, a mi smo svakako gledali jednu vrlo simpatičnu scenu.

Čitavu scenu možete videti u snimku ispod od 05:10.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda fenomenalnim golom povela protiv Napretka u Kruševcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    17. maj 2024 | 09:12

    Kralj

  • Ma

    17. maj 2024 | 08:32

    Ne diraj to,puno košta

  • Zvezdaš

    17. maj 2024 | 13:56

    Ovo ne da nije simpatično i da ne treba da promovišete u pozitivnom smislu, već je sramota i za osudu, naročito za njegove roditelje koji ga nisu naučili da ne treba da krade ako nešto ne dobije sa odobrenjem. Šta je sledeće što će ukrasti i on i svaki klinac koga ovako ohrabrujete a još od njega pravite i nekakvu zvezdu dana?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA