Vreme čitanja: oko 1 min.

Vejn Runi otkrio kakav je saigrač bio Nemanja Vidić: "Nakon rasprave mesecima ne bi pričao sa tobom"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odrasti, čoveče, šta ti je? Mi smo saigrači!"

  • 0
Vejn Runi, Nemanja Vidić, Mančester junajted Foto: PAUL ELLIS / AFP / Profimedia

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić je ostavio neizbrisiv trag u evropskom fudbalu, a pogotovo Mančester junajtedu, gde je u jednom delu karijere bio saigrač sa Vejnom Runijem.

Jedan od najboljih napadača u istoriji engleskog fudbala pričao je u jednom od lokalnih podkasta kakav je kao saigrač bio naš fudbaler, ističući da je nekada bilo teško sarađivati sa njim.

- Bio je noćna mora. Imao je raspravu sa Gigsom, pa nije pričao sa njim šest meseci. Nije pričao sa Patrisom mesecima. Nije pričao... Imao je rasprave sa ljudima i ne bi pričao uopšte sa njima. Sećam se da smo se nas dvojica raspravljali jednom, krenuli smo u istom pravcu kao i prethodne rasprave sa drugima, povukao sam ga za ruku i rekao: 'Odrasti, čoveče, šta ti je, mi smo saigrači?'. Ali mislim da je do toga što Gigsa nije zanimalo da mu odgovara tada i bilo bi tako mesecima. A bio je kapiten tada - rekao je legendarni Vejn Runi.

Na to su usledila pitanja domaćina "To je jako detinjasto ponašanje, zar ne?", kao i "Da li je uticalo na nešto, na to kako ste igrali i bilo šta?" na šta je on odgovrio kako jedan profesionalac treba da odgovori.

- Ne, zapravo, mislim da nije. To je ključ, zar ne? Očigledno morate da pričate sa trenerom, ali na dan utakmice za njega bih prošao glavom kroz zid. Ne bih dozvolio da to utiče na moju igru i za tim - zaključio je Runi.

Nemanja Vidić i Vejn Runi su u Mančester junajtedu delili svlačionicu u periodu od 2006. do 2014. godine, kada su uspeli da osvoje brojne nagrade i steknu reputaciju jedne od najboljih generacija Crvenih đavola.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivni snimci nove kuće Nemanje Vidića u elitnom delu Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA