≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdan Terzić oslobođen svih optužbi

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Generalni direktor Zvezde dobio sjajne vesti

  • 4
Zvezdan Terzić Foto: Marko Jovanović

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu, tačnije, pravosnažno su oslobodili Zvezdana Terzića od optužbe za zloupotrebe, u vezi sa transferima nekadašnjih igrača u OFK Beogradu.

Viši sud u Beogradu je još 31. jula 2023. godine oslobođen od optužbe da je izvršio krivično delo zloupotrebe položaja, dok je s njim zajedno oslobođen i Dražen Podunavac.

Potom je javni tužilac Više javnog tužilaštva u Beogradu, dok je ona odbijena.

U saopštenju Apelacionog suda u Beogradu, posle sednice veća od 23. aprila 2024. godine, navedeno je:

- Odbijena je kao neosnovana žalba javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i potvrđena prvostepena presuda. Apelacioni sud u Beogradu je analizirao presudu samo u delu kojim su okrivljeni Terzić i Podunavac oslobođeni od optužbe s obzirom da u odnosu na drugi stav presude kojim je prema okrivljenom Zvezdanu Terziću odbijena optužba žalba nije ni izjavljena.

U nastavku obrazloženja, navedeno je:

- Po nalaženju Apelacionog suda pravilno je prvostepeni sud nakon sprovedenog dokaznog postupka i iscrpne analize izvedenih dokaza dao jasne i argumentovane razloge zbog kojim smatra da nije dokazano da su okrivljeni Zvezdan Terzić i Dražen Podunavac preduzeli radnje krivičnih dela koja su im stavljena na teret. Kako se u žalbi javnog tužioca ne ukazuje ni na jedan dokaz koji nije bio cenjen u toku postupka ili na neku činjenicu koja bi dovela do drugačijeg zaključka u ovoj krivično-pravnoj stvari, Apelacioni sud je žalbu javnog tužioca odbio kao neosnovanu, a prvostepenu presudu potvrdio.

(Telegraf.rs)

Video: Terzić o transferima i ciljevima, pa otkrio koji igrač je ključan za šampionsku titulu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA