≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladost poslala Partizan u Ligu šampiona: TSC se okliznuo u Lučanima, crno-beli na korak od kvalifikacija!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlične vesti za crno-bele

  • 5
FK Mladost Lučani - FK Partizan Foto: MN Press / MI

Fudbaleri Mladosti iz Lučana su uspeli da naprave ogromno iznenađenje u okviru 36. kola Superlige Srbije, gde su na svom terenu slavili protiv TSC-a iz Bačke Topole sa 2:0, čime su uradili i ogromnu uslugu za Partizan.

Naime, iz Beograda su pratili ovaj meč, jer im je bio od ogromne važnosti pred poslednje kolo, pošto je TSC bio na samo dva boda zaostatka u odnosu na drugoplasirane crno-bele, koji su savladali Čukarički sa 1:0, te su tako obezbedili i učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Mladost iz Lučana je bila bolji rival, iako nisu bili favorit, a to su pokazali preko Siluea u uvodnim minutima utakmice, da bi se posrećilu Veličkoviću u 15. minutu.

Potom su usledili napadi sa jedne, druge strane, ali su mreže mirovale do kraja poluvremena. U drugom, Aleksandar Varjačić je ušao u 46. minutu, odmah na startu drugog dela, te je samo osam minuta kasnije postigao gol.

Ispostaviće se i gol za konačnih 2:0, kojim je Mladost slavila i tako poslala Partizan u kvalifikacije za Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Lazetić nakon poraza TSC od Crvene zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrač

    17. maj 2024 | 20:08

    Zadnje vreme došlo, niko neće da bude drugi. Bolje biti treći i imati garantovano mesto u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja

  • ?

    17. maj 2024 | 20:12

    Cemu blizi? Ahahhahaa mislis konferennciji ako im se neko skloni🤣🤣

  • Grof

    17. maj 2024 | 21:01

    Nije se tsc okliznuo nego namerno izgubio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA