Vreme čitanja: oko 1 min.

Preokret oko Luke Modrića! Legendarni Hrvat obavestio Real Madrid koja mu je želja za budućnost

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten "Kockastih" želi da ostane na Santjago Bernabeu

  • 2
Luka Modrić Foto: Tanjug / AP

Luka Modrić je živa legenda Real Madrida i jedan od najzaslužnijih fudbalera u timu sa Santjago Bernabeua za pet Liga šampiona i novo finale koje igraju ove godine protiv Dortmunda u Londonu 1. juna.

Iako je gotovo bilo izvesno da će na kraju sezone biti završena njegova 12-godišnja epizoda u Madridu i da će on najverovatnije nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji, sada je došlo do preokreta.

Naime, kako prenosi Fabricio Romano, Luka Modrić je obavestio čelnike Reala da mu je želja da ostane na Santjago Bernabeu.

Modrić je takođe već odbio dve ponude i sada je Real Madrid na potezu.

Kapiten reprezentacije Hrvatske je već neko vreme dobijao ugovor na godinu dana, što je praksa u Realu sa starijim igračima. Tako je nedavno produžen i ugovor sa Tonijem Krosom, a sudeći po igrama Modrića, nije isključeno da i on ostane i da bude u ulozi džokera koji uvek potezom može da preokrene meč sa klupe, kao što je to bilo u polufinalu protiv Bajerna u revanšu na Santjago Bernabeu.

(Telegraf.rs)

Video: Velike reči Modrića o Mihi posle osvojenog trećeg mesta u Kataru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    18. maj 2024 | 07:03

    Real nije bio korektan prem Raulu,Kasiljasu itd a da bude prema MODRICE.Pokazao je LUKA kakav je igrač.Idi uzmi šta se još moze

  • Kleooo

    18. maj 2024 | 09:07

    Totalno nebitan , i veoma loš čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA