≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos u Engleskoj: Navijači Sautemptona upali na teren, izazvali nered i sukobili se sa suparnicima

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je bila borba za najvredniji meč

  • 1
Navijači FK Sautempton Foto: Graham Hunt / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaleri Sautemptona izborili su plasman u finale plej-ofa za popunu Premijer lige pošto su u revanš utakmici polufinala porazili Vest Bromvič Albion sa 3:1, nakon 0:0 u prvom duelu.

Svi pogoci postignuti su u drugom poluvremenu, a velikih 3:0 doneli su Vilijam Smolboun i Adam Armstrong sa dva pogotka. Sedrik Kipre nije doneo preveliku utehu ekipi koja je stacionirana nadomak Birmingema.

Kako to obično biva kada su velike utakmice u pitanju, navijači su pohrlili na teren nakon pobede kako bi je proslavili i tom prilikom nastao je haos.

Gostujući igrači našli su se u "sendviču" rivalskih pristalica dok su pokušavali da pozdrave svoje, a jedna baklja čak je poletela ka tribini gde su oni bili smešteni. Engleski mediji su šokirani kako su dve grupacije tako lako došle u kontakt.

Policija je ubrzo uspela da smiri čitavu situaciju, dok je sve to posmatrao premijer Velike Britanije Riši Sunak, inače veliki navijač "svetaca".

U velikom finalu na Vembliju Sautempton će igrati protiv Lidsa u nedelju 26. maja.

(Telegraf.rs)

Video: Plavuša Taia ugrabila Brazilca, asa premijerligaša: Upakovana baš onako kako muškarci vole

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bran

    18. maj 2024 | 10:05

    Čuj čude se.. A što se pravite englezi pa kad ste vi izmislili huliganstvo a ovamo jaoo nasilje. Prvi izazivate nerede izvan zemlje kad igra vaša reprezentacija. Licemerje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA