≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudija izbačen iz fudbala! Dao četiri crvena kartona, pa zapevao i podigao pehar sa šampionima

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatno...

  • 10

Veliki skandal dogodio se u Holandiji proteklog vikenda i to na utakmici četvrtog ranga takmičenja između klubova Sent Džordž i De Valken. Domaćinu je bod bio potreban kako bi obezbedio titulu i prvu poziciju, a da se to dogodi pobrinuo se sudija.

Jan Smit (61) je tokom okršaja pokazao čak četiri crvena kartona, tri igračima gostujuće ekipe, a meč je nadoknadio za 15 minuta u trenucima kada je De Valken vodio.

U poslednjim trenucima meča pogodak je postigao golman Dejv Lan za veliko slavlje, koje se otrglo kontroli i posle meča se proslavi priključio i sam sudija!

Smit je podigao pehar uz vidno zadovoljstvo i zapevao je pesmu "Guardian Angel" Marka Šuitmakera. Sve je dospelo na društvene mreže, pa je usledila reakcija Fudbalskog saveza Holandije (KNVB).

Čovek koji se bavi odnosima sa javnošću u Savezu Dan Šipers istakao je da je sudija obavešten o doživotnoj suspenziji, ali se sam Smit ubrzo javio i rekao da nigde nije pogrešio prilikom svojih odluka.

- Mogu da razumem da je SV De Valken razočaran, međutim, po mom mišljenju, sva četiri crvena kartona su bile sto posto opravdana. Pre utakmice su me već pitali igrači iz Senr Džordća  li bih želeo da pevam pesmu posle. To sam već nekoliko puta radio u prošlosti, na mečevima Spartansa, VVS-a, Grashopersa, i takođe u Amsterdamu ASV Arsenalu - rekao je Smit.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbalska sutkinja sa ogromnim grudima završila na sajtu za odrasle: Pokrali joj eksplicitne snimke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    18. maj 2024 | 10:39

    Ko u vreme Toleta sudija Spasic..karadzic

  • Džontra

    18. maj 2024 | 11:17

    Takvi kod nas trenutno najbolje cenjeni

  • Vlada

    18. maj 2024 | 11:42

    Ćoki i Terza na školovanje u Holandiju. Vaše sudije ne pevaju (bar ne javno)! 🤓🤓😎😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA