Vreme čitanja: oko 1 min.

Nenad Lalatović pred finale Kupa Srbije: "Nebrojeno puta sam naglašavao da je Zvezda moja igračka majka..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je sa Novosađanima osvojio Kup 2020. godine

  • 0
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine sastaće se u okviru finalne utakmice Kupa Srbije, a taj duel na programu je od 20.15 časova na stadionu "Lagator" u Loznici.

Crveno-beli su trofej u najmasovnijem takmičenju osvajali prethodne tri sezone, dok su Novosađani trijumfovali 2020. godine, kada ih je sa klupe predvodio Nenad Lalatović.

Pomenuti strateg  izneo je svoja očekivanja pred ovaj meč, a takođe je naveo da je u pitanju samo jedna utakmica, te da je sve moguće.

Lalatovićevi izabranici su te 2020. godine savladali Partizan i to posle boljeg izvođenja penala.

- Bila je to utakmica u kojoj je Partizan slovio za velikog favorita, a na kraju smo se mi radovali. Slična situacija je i sada, jer favorit je Crvena zvezda, koja je već godinama neprikosnovena na domaćoj sceni. Beograđani imaju najširi i najkvalitetniji izbor igrača i finansijski su najmoćniji, ali to u jednom meču ne mora mnogo da znači. Nebrojeno puta sam naglašavao da je Zvezda moja igračka majka, klub u kojem sam ponikao i bio i njen kapiten, dok tu ulogu u trenerskoj karijeri za mene ima Vojvodina - rekao je Lalatović za Sportski žurnal.

(Telegraf.rs)

Video: Na ovom stadionu će se igrati finale Kupa Srbije između Zvezde i Voše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA