Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan odlučio: Aleksandar Jovanović nije na prodaju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuvar mreže je na stolu imao dve ponude, no, ni sam ne želi da menja stredinu, srećan je u Humskoj

  • 6
Aleksandar Jovanović - FK Partizan Foto: MN Press / Marko Metlaš

Kakva god da bude "podela karata" u Partizanovom timu narednog leta, jedna činjenica je nepobitna i u ovom momentu kada prelazni rok nije ni počeo - Aleksandar Jovanović ostaje među crno-belima i u narednom periodu bez obzira na interesovanja, pa i ponude. Na sreću čelnika iz Humske, ni sam Jovanović nije voljan da menja sredinu, iako se u nedeljama za nama širila drugačija priča.

Rekosmo smo ponude, jer ih je čuvar mreže imao na stolu nedavno i to dve konkretne, No, naprosto Jovanović, pored činjenice da i sam želi ostane i srećan je u Humskoj - nije na prodaju sve i da mu je razumišljanje drugačije i taj stav je nepromenljiv u Partizanu.

Smatraju u redovima kluba iz Humske da će takav kvalitet teško pronaći i u Jovanoviću vide investiciju za budućnost. Tim pre što se ne radi samo o jednom od najvažnijih igrača u timu, već je reč o izuzetnom karakteru, lideru na terenu i u svlačionici, čija reč se poštuje.

Otuda će, čim se okonča takmičarska sezona, Jovanović obaviti razgovor sa čelnicima kluba i najverovatnije dobiti revidiranje postojećeg ugovora, koji važi do juna 2026. godine.

Zasluženo, jer je, napomenili smo, golman bio najjača karika tima u proteklih skoro godinu dana i, uz Svetozara Markovića, jedina svetla tačka u poroznoj odbrani Partizana, koju je nebrojeno puta spasavao neverovatnim interevencijama.

Podsetimo, Jovanović je prošlog leta stigao u Humsku iz Apolona iz Limasola za 450.000 evra i mnogi su tada smatrali da je to previše novca za golmana koji dolazi iz kiparske lige, Ipak, opravdao je uloženo do centa, bio učenik 39 mečeva u dresu crno-belih, najzaslužini za drugu poziciju i kvalifikacije za Ligu šampiona, što ga je na kraju dovelo i do šireg spiska reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teusco

    21. maj 2024 | 10:58

    Pustite coveka da unovci dobru sezonu! Sta ce u Partizanu sledece sezone? Ispace lagano iz evropskih takmicenja a u srpskoj ligi Zvezda je i dalje neprikosnovena. Bukvalno ce da izgubi godinu dana.

  • Baxter88

    21. maj 2024 | 10:52

    Srecan je u Humskoj?! Ahahhahahahahahhahhahahahahhahhhaha

  • Pale

    21. maj 2024 | 10:47

    Vauuuu 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA