Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zvezda uvek teži najvišem, očekujem dva igrača u timu Srbije": Mrkela za Telegraf posle osvojenog Kupa

D. U.
S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde porazili su Vojvodinu u finalu Kupa Srbije rezultatom 2:1 na prepunim tribinama stadiona "Lagator" u Loznici. Na taj način crveno-beli su osvojili duplu krunu i tako krunisali sezonu.

Sportski direktor osvajača trofeja Mitar Mrkela posle meča je govorio za Telegraf.

- Pre svega treba pohvaliti ambijent, stadion, grad Loznicu koj zaslužuje ovakav stadion. Igra je bila odlična, mislim da je Crvena zvezda potpuno zasluženo osvojila Kup u ovoj utakmici smo dominirali, tražili smo pobedu, mislim da naši navijači mogu da budu zadovoljni. Čestitam Vojvodini na dobroj igri, fer i poštenoj borbi i želim im sve najbolje.

Kada su u pitanju ambicije on je bio jasan.

- Ambicije su uvek iste, Zvezda uvek teži najvišim ciljevima, trudićemo sa da u narednoj sezoni budemo bolji i bolji i verujem da ćemo tokom ovog prelaznog roka uraditi dobre stvari.

Mrkela očekuje i dva igrača Zvezde na Evropskom prvenstvu u dresu Srbije

- Ja očekujem, i Spajić i Mijailović su imali dobre sezone. Uroš je bio redovan član reprezentacije dok se nije povredio, ja se nadam da će i jedan i drugi otići na EURO.

Nada se boljem rezulatu Srbije u odnosu na ranije cikluse.

- Nekako kada smo imali velike želje, velike ambicije nisu nam se desile lepe stvari. Hajde sada u nekoj mirnijoj atmsoferi, mirnijem ambijentu da dočekamo EURO. Mislim da imamo kvalitet i da možemo nešto da napravimo.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte prvi deo slavlja navijača Zvezde sa fudbalerima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CAVEAT EMPTOR

    21. maj 2024 | 23:14

    čemu ste težili sa ovima : van la para, rišairo, dioni, bakajoko, picini, falcineli, falko, motika, azarovi, prucev, kulibali, spiridinovic, jirka, mustafa, ebisilio, tomane, zander, odada, salami, djiga, vigo, kangva, ... pešić, ...

  • Laufer

    21. maj 2024 | 22:55

    Izgubimo od Sitija - groblje se smeje! Izgubimo od Lajpciga - groblje se smeje! Izgubimo od Jang Bojsa - groblje se smeje! Pare nam se slivaju u kasu - groblje place! Dovodimo pojacanja kao na traci - groblje place! Dovodimo 10 promasaja - groblje se smeje! Dovodimo jos 10 igraca koji NISU promasaji - groblje PLACE !!! Dovescemo i 50 igraca jer smo pare zaradili. Nece svako pojacanje biti pogodak ali pare koje smo zaradili u LS daju nam sansu da ZAMENIMO SVAKOG PROMASENOG IGRACA PA I SVAKOG PROMASENOG TRENERA ! KOLIKO GOD DA SU SKUPI !!! Grobljanci to dobro da zapamtite. Jasno !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA