Vreme čitanja: oko 2 min.

Šerif otkrio kako ga je Milojević preporodio: Dobio pitanje da li planira da ostane u Zvezdi za Ligu šampiona

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo šta je prvotimac Zvezde imao da kaže

  • 1

Fudbaleri Zvezde osvojili su duplu krunu ove večeri u Loznici, pošto su savladali Vojvodinu u finalu Kupa Srbije sa 2:1 golovima Spajića i Ivanića.

Nije "htelo" danas Šerifa Endiajea, koji je bio u par izglednih šansi, a čak je i VAR reagovao i poništio njegov pogodak.

- Za mene lično, mislim da je ovo bila dobra sezona. Bilo je teško na početku, ali na kraju su svi srećni i ja sam srećan, hvala saigračima i treneru, bilo je lepo biti ovde. Nikada nisam uzeo trofej u karijeri, ovo je prvi put. Mislim da je ovo veliki korak u mojoj karijeri. Srećan sam zbog sebe, ali i zbog celog tima - rekao je on za početak.

Pohvale su išle i na račun Vojvodine.

- Imaju jako dobar tim, igraju dobar fudbal. Njihovo samopouzdanje je bilo takvo, hteli su da pobede i odu u Evropu. Za nas je bilo takođe važno da uzmemo Kup, srećan sam što smo uspeli.

Sledi poslednji meč u sezoni sa Čukaričkim na Marakani i proslava titule.

- Sada je sve kao u filmu. Treba da završimo u subotu. Jedva čekam da izađemo pred navijače.

Zaigrao je mnogo bolje pod novim trenerom.

- Dao mi je dosta samopouzdanja. Na početku nisam znao da li ću igrati ili hoću, a onda je došao novi trener i rekao da mi veruje da ću da postignem 10 golova. Dao mi je samopouzdanje, a ja sam igrao sve bolje.

Dobio je potom pitanje da li ostaje u Zvezdi za Ligu šampiona.

- Ko zna... Imam ugovor ovde u ovom momentu, ne razmišljam o tome da li idem ili ne. Imam odmor pred sobom. Proslaviću trofej.

Nije imao sreću da se danas upiše u listu strelaca.

- Ovde sam da pomognem timu. Nikada neću spustiti glavu kada promašim. Moj cilj je da pomognem 100%, i to ću raditi svaki dan, na svakom meču. Pokušavaću uvek da dam gol i to ću uvek raditi.

(Telegraf.rs)

Video: Scena kakvu srpski fudbal ne pamti: Pogledajte šta su igrači Zvezde i Voše uradili na dodeli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA