Vreme čitanja: oko 2 min.

Uroš Spajić otkrio šta mu je prošlo kroz glavu kod udarca: "Nisam ni video da mi je brat uleteo na teren"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ipak, kako kaže, doktori su brzo i adekvatno reagovali

  • 0

Fudbaleri Zvezde osvojili su duplu krunu pobedom nad Vojvodinom (2:1) i peharom u Kupu Srbije, a jedan od strelaca na meču bio je Uroš Spajić.

On je prošao kroz pravi rolerkoster, jer je tokom meča dobio jak udarac od strane golmana Carevića, ali ističe da je apsolutno sve kako treba.

- Čestitam, drago mi je što smo pobedili i osvojili duplu krunu. Čestitao bih igračima Vojvodine i navijačima i njihovim i našim na sjajnoj predstavi, mislim da je utakmica zadovoljila. Drago mi je što smo slavili. Što se tiče te situacije sa mnom, to je fudbal, hvala Bogu da je sve kako treba i drago mi je što sam postigao gol posle toga - rekao je Spajić.

I ovaj gol mu je jako drag, baš kao i svaki koji je dao za Zvezdu.

- Svakako mi je jako drag, ima težinu, gol u derbiju je jedan od njih. Postizati golove za Zvezdu nosi posebnu emociju, ne bih da odvajam nijedan i nadam se da ću sa tim nastaviti.

Bojao se da li će uopšte moći da nastavi utakmicu posle tog udarca.

- Iskreno jeste, bio sam ošamućen. Uleteo je i brat na teren, nisam ga ni video, ali to je trajalo par sekundi. Doktor je podesio sve da postignem gol posle. Fokusirao sam se da se vratim u utakmicu. Sve je bilo otvoreno, bilo je dosta tranzicije i drago mi je da smo pobedili.

Da li bi voleo da ostane zajedno u tandemu sa Dragovićem i na jesen?

- To nije pitanje za mene, ja se nadam da da. Naravno, ja i Dragović smo napravili neku hemiju, vidi se da funkcionišemo dobro. Vidi se kako napadamo i branimo kao tim. Stabilizovali smo odbranu, primili smo najmanje golova i to je dalo rezultat.

Mnogo emocija je prošlo kroz Spajića u prethodnih godinu dana.

- Puno stvari sam prošao za godinu dana i sve te emocije su izašle iz mene, imao sam podršku porodicu, prijatelja, kluba, saigrača, koji su bili iza mene sve vreme. Jako mi je drago i srećan sam zbog svih, ali i zbog sebe što se sve završilo.

Za kraj je dobio pitanje o stadionu "Lagator".

- I jeste i nije, ne znam kako bi na Marakani bilo. Bila je fantastična utakmica, osim tih par prekida, ali to je sastavni deo, dešava se svuda. Super atmosfera, trener perfektan, to doprinosi kvalitetu igre. Videli ste kako je fudbal podignut na viši nivo. Nadam se da ćemo nastaviti i mi da rastemo kao zemlja u tom smislu.

(Telegraf.rs)

Video: Šerif otkrio kako ga je Milojević preporodio, šta mu je rekao i da li planira da ostane u Zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA