Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni srpski glumac na originalan način pozvao navijače Zvezde na proslavu titule

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fešta na Marakani zakazana je za subotu

  • 12
Petar Božović Printskrin: Youtube/ Crvena zvezda

Do utorka je to bila samo proslava titule, od sada je to već i proslava duple krune koju je Crvena zvezda osvojila tako što je u finalu Kupa pobedila Vojvodinu rezultatom 2:1.

Crveno-beli već danima unazad najavljuju feštu koja je rezervisana za subotu 25. maj od 19 časova, kada na Marakanu dolazi ekipa Čukaričkog, a na istu je na originalan način pozvao i čuveni srpski glumac Petar Božović.

- Ja sam ti doktor za te stvari. Naližeš sedam titula, četiri duple krune, i odmah ti bude bolje - poručio je Božović uz čašicu, aludirajući na to šta je Zvezda poslednjih nekoliko godina uradila.

Ulaz na pomenutu utakmicu biće slobodan, a poziv navijačima uputio je i Uroš Spajić - strelac drugog gola u finalu.

- Izuzetno smo srećni zbog nove duple krune, ali već u subotu nas očekuje veliko slavlje. Pre svega, želim da pobedimo tu utakmicu, a onda i da navijači dođu u što većem broju. Sudeći po atmosferi iz Loznice, ne sumnjam i očekujem feštu i pravu crveno-belu proslavu. Bila je ovo dugačka sezona za sve nas, ali sam presrećan i ponosan na to što smo pokazali da smo bez konkurencije najbolji tim u Srbiji. Pozivam zvezdaše da u subotu od 19 časova dođu na Marakanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA