Vreme čitanja: oko 1 min.

Legendarni fudbaler Zvezde: "Dolazak Vladana Milojevića je pun pogodak..."

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pohvalio je i upravu kluba

  • 5
Gelor Kanga, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Crvena zvezda je pobedom protiv Vojvodine rezultatom 2:1 osvojila trofej u Kupu Srbije i na taj način stigla do četvrte uzastopne duple krune.

Ekipa Vladana Milojevića je takođe došla i do sedmog uzastopnog trofeja u nacionalnom prvenstvu, a zadovoljstvo nakon uspešne sezone nije krio ni Boško Đurovski.

Legenda kluba sa Marakane pohvalio je sve strukture kluba.

- Pohvalio bih rad uprave Crvene zvezde i čestitao na ostvarenim rezultatima. Osvojeno je sedam titula i četiri duple krune u nizu, što nikada niko u bogatoj istoriji Zvezde nije uspeo i to govori o fantastičnoj generaciji koju gledamo. Naravno, pohvale idu i Zvezdanu Terziću, kao i čitavoj upravi, jer su oni kamen temeljac uspešne Zvezde. Dolazak Vladana Milojevića je pun pogodak, jer je i on sinonim za Zvezdine uspehe. Raduje me i to što Omladinska škola iz sezone u sezonu lansira nove velike talente i što Zvezda ima sjajnu budućnost - rekao je Đurovski za klupski sajt.

(Telegraf.rs)

Video: Vujadin Savić poveo navijanje, navijači mu skandirali ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA