Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbiljićeva poruka posle finala Kupa: "Veliki i uspešni dani su ispred nas"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uputio je prvi čovek novosadskih crveno-belih veliku zahvalnost navijačima

  • 0
Dragoljub Zbiljić Foto: Telegraf

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić obratio se javnosti nakon finala Kupa Srbije u kom su Novosađani poraženi od Crvene zvezde rezultatom 2:1!

Pored toga što se zahvalio navijačima svog kluba, Zbiljić je uputio i čestitku Zvezdi - te istovremeno pozvao publiku da u subotu dođe na stadion "Karađorđe" i pomogne klubu da se domognu evropskih kvalifikacija.

- Želim da se zahvalim Novosađanima i našim navijačima na velikoj podršci i sjajnoj atmosferi. Na stadionu Lagator izgledali smo onako kako to dolikuje jednoj Vojvodini! Jedinstvo je poruka koju smo sinoć poslali celoj Srbiji! Hvala sponzorima bez kojih ne bismo uspeli, mnogi od njih su nam i lično dali podršku na tribinama i to mi je mnogo značilo. Zahvaljujem se igračima i stručnom štabu na viteškoj borbi za svaku loptu, pokazali smo borbenost kakvu sam želeo da vidim - rekao je Zbiljić i dodao:

- Želim kao Predsednik FK Vojvodina da čestitam Upravi, menadžmentu , stručnom štabu i igračima Crvene zvezde na zasluženoj pobedi i osvojenom Kupu Srbije. Takođe želim da napomenem da mi kao klub ne odustajemo od naših ciljeva i želim da pozovem Novosađane i sve naše navijače da u subotu stanu uz svoj klub u poslednjem kolu SLS protiv Mladosti iz Lučana u 19h na stadionu Karađorđe! U znak zahvalnosti navijačima, ulaz će biti slobodan. Idemo u nove pobede, veliki i uspešni dani su ispred nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA