≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oproštajna poruka Milana Borjana: "Dok ovo pišem osećam neverovatnu emociju koju ne mogu da opišem"

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Golman se vratio u Beograd posle godinu dana u Bratislavi

  • 1
Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Milan Borjan je posle godinu dana pozajmice napustio Slovan iz Bratislave, u kojem je nastavio niz koji je imao prethodno na Marakani, gde je sa Crvenom zvezdom osvojio šest titula šampiona države.

Pehar je podigao i u Slovačkoj, pa je tako sedmu godinu zaredom nastavljena tradicija da Borjanov naslednik Filip podiže pehar koji je osvojio njegov tata.

Borjan očigledno neće ostati u Slovačkoj, vratio se u Beograd posle isteka pozajmice, a sada se na Instagramu i oprostio od kluba u kojem je bio poslednjih godinu dana.

- Sjajna i neverovatna godina iza mene kako u sportskom tako i u životnom aspektu. Godinu dana sam se u Slovačkoj osećao kao kod kuće jer su me navijači, igrači, uprava, ljudi iz kluba, prihvatili kao da sam se tu rodio. Dok pišem ovo osećam neverovatnu emociju koju ne umem da opišem rečima. Ponosan što sam nastavio niz gde je Slovan osvajao titule.

- Najveća sreća što je moj sin podigao sedmi pehar sa svojih sedam godina.

- Hvala navijačima za svako skandiranje mog imena, za svaki aplauz i za neverovatnu podršku. Hvala mojim saigračima koji su mi bili porodica poslednjih godinu dana. Treneru koji je neverovatno dobar trener i još bolji čovek. Hvala svim ljudima iz Slovana. Dakujeme - napisao je Borjan.

Podsetimo, Borjan sa Crvenom zvezdom ima ugovor do leta 2026. godine, ali kao što smo već pisali, na Marakani su već doneli odluku da on ne ostaje u klubu, bez obzira na to da li će Omri Glazer biti prodat usled velikog interesovanja za reprezentativca Izraela.

Ovog leta će verovatno biti odlučeno gde bi Borjan mogao da nastavi karijeru, da li će u tom slučaju to biti trajni transfer ili ponovo neka pozajmica.

Borjan je nedavno gostovao sa suprugom Snežanom u emisiji Ami G "show", gde su imali zanimljive izjave, a jedna se odnosila i na to da li bi nekada zaigrao za Partizan.

(Telegraf.rs)

Video: Da li se vraća Borjan?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA