≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda dobila milionsku ponudu za krilnog fudbalera, crveno-beli traže više

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mogla bi Zvezda ponovo da zaradi značajan iznos

  • 5
Jegor Prucev, FK Crvena zvezda foto: MN press

Kompletirala je Crvena zvezda još jednu dobru sezonu osvajanjem "duple krune", a na Marakani već razmišljaju o letnjoj "pijaci" i sklapanju tima za Evropu.

Dogovorili su crveno-beli dolazak Luke Ilića, kao i odlazak Osmana Bukarija u Ostin, u transferu teškom 7.000.000 evra, ali neće to biti sve, s obzirom na to da je sve izvesnije da u Ljutce Bogdana dogovore još jednu prodaju.

Reč je o Jegoru Prucevu, koji bi uskoro mogao da postane novi fudbaler slovenačkog Celja. Kako je našem portalu nezvanično potvrđeno, na Marakanu je stigla ponuda teška 1.000.000 evra za ruskog krilnog fudbalera, ali crveno-beli traže viši iznos.

Prema nezvaničnim informacijama, čelnici šampiona Srbije očekuju da će transfer na kraju biti dogovoren za cifru između 1.000.000 i 1.500.000.

To bi svakako donelo crveno-belima osetni profit, s obzirom na to da je Prucev u Ljutice Bogdana stigao za 500.000 evropskih novčanica. Inače, ruski fudbaler je protekle sezone noso dres slovenačkog kluba na pozajmici, a odličnim izdanjima, ubedio je čelnike kluba da otkupe njegov ugovor.

Podsećanja radi, Zvezda poslednji meč ove sezone igra u subotu, kada će proslaviti duplu krunu na meču protiv Čukaričkog na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte slavlje fudbalerki Zvezde nakon osvajanja Kupa u kom nisu ni igrali

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    23. maj 2024 | 17:47

    Kakve zarade koliko je plaćen koliko je imao platu koliko su uzeli menadžeri...ne samo za njega

  • Insider

    23. maj 2024 | 17:17

    Anrade, Manea, Kiteishvilli, Sissoko, Hlongwane, Mc Guire Free Agent Player for Red Star in the next Champions League Saison.

  • Vanja

    23. maj 2024 | 19:10

    Samo peru pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA