Vreme čitanja: oko 1 min.

Paketa u velikom problemu: Optužen da je namerno dobio žuti karton, pokrenuta istraga

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Boriću se..."

  • 0
Lukas Paketa Foto: David Blunsden / Actionplus / Profimedia

Fudbaler Vest Hema Lukas Paketa optužen je da je na utakmici sa Bornmautom u avgustu prošle godine namerno dobio žuti karton, te da je tako uticao na poslovanje kladionica.

Brazilac je sarađivao sa istražiteljima, čak je bio i viđe puta ispitivan zbog navdnog skandala, a tokom saslušanja dao je na uvid i svoj mobilni telefon kako bi se utvrdilo da nije sarađivao sa kladionicama.

Ipak, nakon svega toga odlučeno je da se postupak protiv njega ipak pokrene.

- Ekstremno sam iznenađen i uznemiren zbog odluke Fudbalske asocijacije da pokrene postupak protiv mene. Devet meseci sarađujem s njima, bio sam dostupan na svakom koraku tokom njihove istrage, dostavio sam svaku informaciju koju su tražili od mene. I dalje poričem optužbe u svakom smislu i boriću se do poslednjeg daha da sperem ljagu sa svog imena - napisao je Lukas Paketa na svom Instagram profilu.

Podsećanja radi, Mančester siti je za 92 miliona evra kupio Lukasa Paketu i ugovor je trebalo da bude na snazi od juna, ali je Fudbalska asocijacija to stopirala zbog pokretanja istrage.

(Telegraf.rs)

Video: Vujadin Savić poveo navijanje, navijači mu skandirali ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA