≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u finalu Kupa Srbije: Spartak predao Zvezdi trofej, izašli na teren sa samo 7 igrača!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Epski skandal

  • 24

Fudbalerke Crvene zvezde uspele su da osvoje Kup Srbije, pošto su u finalu bile bolje od Spartaka iz Subotice službenim rezultatom 3:0, pošto su igračice sa severa Srbije izašle na teren sa njih sedam, dok se jedna povredila u prvoj sekundi meča.

Samim tim, ovde nije mogla da bude nastavljena utakmica, zbog čega je sudija odlučila da prekine meč.

Naime, među ove dve ekipe postoji netrepeljivost, pogotovo zbog činjenice da su se fudbalerke Spartaka žalile i izdale saopštenje, u kom tvrde da su im FSS i Zvezda prvobitno otele trofej u prvenstvu Srbije, dok je na neki način ovo bilo i najavljeno za finale Kupa.

Podsetimo, Spartak se oglasio saoštenjem zbog prvenstva.

- ŽFK Spartak je dobio Odluku CAS iz Lozane, nažalost na štetu kluba. Crvena Zvezda, njena predsednica kao i potpredsednica FSS su uspeli u svojim namerama koje su zacrtali - oteli su za zelenim stolom potpuno zasluženo osvojenu titulu na terenu Spartaku. Oteta titula će biti zasigurno predmet preispitivanja mnogih stvari u FSS i u društvu. Danas će rukovodstvo kluba obaviti razgovor sa igračicama i stručnim stabom, ubrzo će biti održana konferencija za medije, a nakon toga i sednica Upravnog odobra Skupština kluba nakon čega će klub zauzeti stav o daljim koracima - rekao je Arsić, tada.

Samo nekoliko dana kasnije, njegova ekipa nije želela da odigra meč protiv Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Kalinić odbranio mrežu Crvene zvezde: Istrčao na teren za ženski tim protiv omladinaca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Somborac

    23. maj 2024 | 18:36

    E ala su alavi ovi cigani.Iz oka bi ukrali.Jadno i bedno.Oce da uniste ZFK Spartak,koji ulaze i posteno radi,za dobrobit Srpskog fudbala.Ali mafijasi iz Beograda su jaci.

  • JA

    23. maj 2024 | 18:21

    Bravo SUBOTIČANKE, tako treba i ovi muški ali nemaju m..a!

  • Joffrey

    23. maj 2024 | 18:37

    E ovo je trebalo i u polufinalu muškog takmičenja da se uradi. A dogodine da postane epidemija medju onima koji su oštećeni kako od strane Zvezde tako i od bilo koga drugog,Partizana,Voždovca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA