Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od duple krune za Borac: Zrinjski ih dobio usred Banjaluke i osvojio Kup Bosne i Hercegovine!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako blizu, a tako daleko

  • 0
FK Zrinjski - FK AZ Alkmar Foto: Profimedia

Fudbaleri Borca iz Banjaluke nisu uspeli da osvoje duplu krunu u Bosni i Hercegovini, pošto su na svom terenu poraženi od ekipe Zrinsjskog, pred svojim navijačima sa 1:0, te su tako ukupnim rezultatom 2:0 prepustili ovaj trofej timu iz Mostara.

Borac je već ranije uspeo da dođe do titule u prvenstvu, gde im je najveći rival bila upravo ekipa Zrinjskog, koja se sada mora zadovoljiti sa ovim "manjim" trofejem.

Ekipa Zrinjskog je na svom terenu takođe slavila sa 1:0, te su imali i dovoljan kapital, da nešto rasterećenije uđu u ovu utakmicu. Pred sam meč, himna Bosne i Hercegovine je ponovo izviždana i od jednih i od drugih nvaijača.

Zrinjski je mnogo bolje ušao u meč, imali su priliku već u osmom minutu, kada je Mario Ćuze pogodio prečku, da bi potom tri udarca izblokirana.

Isti igrač je ponovo pretio, a Borac je svoju najbolju priliku imao u 76. minutu. Jovo Lukić je šutirao, ali je Hrvoje Barišić uspeo da izblokira. Samo pet minuta kasnije je viđen i jedini gol, kada je Matija Malekinušić uspeo da realizuje šansu. Primio je loptu na grudi, a onda je iz voleja i pogodio gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA