Vreme čitanja: oko 1 min.

Bravo, Orlići, igrate kao matori: Kadeti Srbije pobedili Kipar i prošli dalje na Evropskom prvenstvu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan preokret mladića

  • 4
Kadetska reprezentacija srbije Printskrin: X / FootballReprt

Kadetska reprezentacija Srbije je uspela da savlada Kipar na Evropskom prvenstvu sa 3:1, posle preokreta, čime su došli do plasmana u narednu fazu takmičenja, jer iz dve utakmice u grupi imaju i dve pobede! Prvo je pala Ukrajina (1:0), a onda i domaćin.

Orlići su na ovoj utakmici imali i podršku selektora A reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, kao i legendarnih Vladimira Petrovića Pižona, te Miroslava Tanjge, što se čini i kao da su im dali vetar u leđa da dođu do ove važne pobede.

Nije baš najbolje krenula naša selekcija, dogodio se kiks u 33. minutu, odbrana je pogrešila, a to je iskoristio fudbaler Kipra Petros Joanu koji je sa centra savladao golmana Jovanovića.

Međutim, naša selekcija je uspela već do poluvremena da izjednači, a strelac je bio Mihajlo Cvetković. Lepa akcija, a špic je ostao sam u šesnaestercu i rutinski je savladao golmana Kipra.

Odmah u nastavku poluvremena, ovoga puta je Mihajlo Cvetković asistirao, a Viktor Stojanović je bio na pravom mestu i savladao je golmana Kipra za vođstvo od 2:1.

Na kraju, dosta lep pogodak je postigao i Vasilije Kostov. Andrija Maksimović mu je dodao loptu, a on se namestio sa nekih 20 metara, opalio je po golu i lako je savladao i on čuvara mreže sa Kipra.

(Telegraf.rs)

Video: Kamenović snažno glavom za vođstvo Srbije: "Orlići" iz kornera za 1:0 protiv Jermenije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA