≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se fešta u Kragujevcu za kraj istorijske sezone: Doček za fudbalere, uz koncerte i prenos meča

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavesu na ovu takmičarsku godinu, Kragujevčani će spustiti gostovanjem Partizanu u Beogradu, u subotu od 18.00, a nakon toga, uslediće zaslužena proslava po povratku u Kragujevac

  • 1
Fk Radnicki 1923 Kragujevac, Fk Vojvodina, Kup Srbije Foto: Nikola Anđić

Imaju iza sebe fenomenalnu, treba naglasiti i istorijsku sezonu fudbaleri kragujevačkog Radničkog, koji su izborili prvi plasman u kvalifikacije nekog evropskog takmičenja u istoriji kluba.

Zavesu na ovu takmičarsku godinu, Kragujevčani će spustiti gostovanjem Partizanu u Beogradu, u subotu od 18.00, a nakon toga, uslediće zaslužena proslava po povratku u Kragujevac.

Naime, na Trgu Radomira Putnika biće organizovana velika proslava, kojoj će se nakon povratka pridružiti i izabranici Feđe Dudića.

Navijači će prvo od 18.00 moći da gledaju prenos meča sa Partizanoim, a potom sledi koncertni program do dolaska igrača. Tim povodom, Radnički je pozvao sve navijače da dođu i upriliče veliku i zasluženu prosavu.

- Pozivamo vas na još jedno zajedničko druženje na Trgu Radomira Putnika povodom istorijskog uspeha našeg kluba, koji je izborio plasman u evropska takmičenja. Program počinje u 18 časova direktnim prenosom utakmice poslednjeg 37. kola Superlige između naše ekipe i beogradskog Partizana na velikom video bimu, a nastavlja se bogatim muzičkim programom u kome učestvuju grupe Trajb i Rok art, Katarina Bogdanović i Vanja Marković, Čipi i Dejan Cukić. Planirano je da se oko 22 časa i 30 minuta slavlju priključe igrači i članovi stručnog štaba. Zahvaljujući dugogodišnjim navijačima Radničkog Mirku Konataru, Ljubiši Peroviću, Milenku Marjanoviću, Dušanu Mojsiloviću, Dejanu Stojanoviću i drugim prijateljima kluba neće izostati ni tradicionalan način proslave uz bika na ražnju i neizostavni vatromet. Dođite da zajedno proslavimo istorijski plasman 'crvenih' u Evropu - navodi se u saopštenju Kragujevčana.

(Telegraf.rs)

Video: Atmosfera pred početak istorijskog polufinala Kupa u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA