Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlatka Peras dobila otkaz u Dinamu: Modri joj moraju platiti 400.000 evra zbog prekida saradnje!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravo niotkuda!

  • 0
Vlatka Peras Foto. Profimedia

Ekipa Dinamo Zagreba je uspela da dođe do triple krune ove sezone, pošto su na Rujevici slavili protiv Rijeke u revanš meču finala Kupa, dok su samo nekoliko dana nakon toga odlučili da krenu i u rekonstrukciju uprave.

Kako prenosi tamošnji "Germanijak", Dinamo je rešio da uruči otkaz Vlatki Peras, koja je obavljala funkciju predsednice Uprave.

Naime, članovima IO je pred početak sednice čija je jedina tačka dnevnog rada bila upravo Vlatka Peras podeljeno mišljenje advokatske kancelarije o njenoj plati, otpremnini i bonusima zbog kojih je veoma lako dobila otkaz.

Međutim, ono što Vlatka takođe ima u svom ugovoru je i klauzula, prema kojoj u slučaju otkaza se njoj mora platiti 400.000 evra. Kada je klub želeo da joj plati to u šest mesečnih rata, ona je to odbila, pa su nastavljene peripetije.

Za sada nije poznato da li će klub privhatiti da joj pltai sve što želi ili je spreman na dalju pravnu i sudsku borbu protiv Vlatke Peras. Za sada nije poznato kako će klub funkcionisati u budućnosti, dok se ne razreše ova pitanja.

(Telegraf.rs)

Video: Navijaci Aek-a podigli Mihalisovu fotografiju na tribini pred duel sa Dinamom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA