Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nikad ne zaboravi ko ti je bio Đed": Zvezda moćnim rečima potvrdila koji još igrač napušta Marakanu

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potvrđeno pisanje Telegrafa

  • 0
Crvena Zvezda, Gent Foto: Nikola Tomić

Iskusni defanzivac Nemanja Milunović, napustiće Crvenu zvezdu na kraju ove sezone, potvrdio je klub iz Ljutice Bogdana.

Tako je potvrđeno ranije pisanje Telegrafa, a klub se od popularnog "Đeda", oprostio i tekstom pod naslovom "Nikad ne zaboravi ko ti je bio Đed".

- Svaki unuk gleda svog dedu. Mnoge stvari su se menjale u svlačionici Zvezde, ali postojao je uvek univerzalan odgovor na koji ste mogli da se kladite, kada bi neki omladinac prešao u prvi tim i dobio pitanje: "Ko te je najbolje prihvatio?". Nikada se nije desilo da je bilo ko rekao išta osim: "Đed" ili "Milun". I da, mnogo toga je Đed naučio svoje unuke. Sinonim za dobru atmosferu i kamen temeljac jake Zvezdine svlačionice, koji najbolje može da se opiše starim srpskim komplimentom - domaćin. Milun je baš to, domaćin i neko u čijem prisustvu je nemoguće da se loše osećate. Đed, ljudski primer i štoper sa najboljom igrom glavom u napadu na celom svetu, potpisujemo! Hvala ti na svemu, što si bio i fudbalski i ljudski primer kakvog Zvezda samo može da poželi! Milunoviću je ponuđena pozicija u klubu ukoliko odluči da završi igračku karijeru - stoji o saopštenju crveno-belih.

Podsetimo, crveno-beli u subotu od 19.00 na Marakani dočekuju Čukarički, a tom prilikom najavljen je i spektakl povodom proslave nove "duple krune".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA