≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog atraktivne verenice navodno je izgubio mesto na EURO, sada mu preti i "kazna" od kluba

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čini se da će Trap da se preseli na klupu sledeće sezone

  • 0
Izabel Gular, Kevin Trap Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nemački mediji, tačnije list "Bild", donose za vikend zanimljvu priču vezanu za golmana Ajntrahta Kevina Trapa, odnono da je klub iz Frankfurta zabrinut da je ovaj postao gori igrač zbog uticaja svoje verenice!

Trap (33) je iza sebe imao tešku sezonu i nedvano je doživeo i težak udarac od selektora Julijana Nagelsmana koji ga nije uvrstio na širi spisak Nemaca za Evropskko prvenstvo.

Njegova forma je upitna, kao i činjenica da Trap navodno nije fokusiran na fudbal zbog atratktivne Izabel Gular koja mu odvlači pažnju.

Trap ima devet nastupa za Nemačku, a poslednji je bio u prijateljskom porazu od Austrije u novembru, ali je od tada zanemaren i neće nastupiti na letnjem turniru u svojoj domovini nakon što je primio 48 golova u 32 prvenstvene utakmice za Frankfurt ove sezone.

Pretpostavlja se da će Trapovo mesto u timu iz Frankfurta biti ugroženo uoči sledeće sezone.

Insajderi kluba smatraju da bi Gularova mogla negativno da utiče na njegovu karijeru, tvrdeći da ona čak objašnjava Trapu kako treba da izađe iz automobila na javnim događajima kako bi mogli da imaju najbolje fotografije kao par.

Rendžers, Ajntraht Frankfurt, Liga Evrope Foto: Tanjug/AP


Izabel je čuveni top model, najpoznatija je po tome što je između 2005. i 2008. bila jedna od Viktorijinih anđela, dok je par veren od 2018. i tek treba da se venčaju.

Na početku njihove veze, dok je Trap igrao za PSŽ, Brazilka je otvoreno govorila o njihovom seksualnom životu, tvrdeći da je golman postavio striktno pravilo ako njegov tim izgubi.

- Kevin i ja vodimo ljubav mnogo – četiri ili pet puta nedeljno. Ali ako je igrao u važnoj utakmici i njegov tim izgubi, mogu da se ulepšam, da sredim nokte i da obučem svoj najbolji donji veš - i dalje neće biti seksa.

(Telegraf.rs)

Video: Seksi brazilka pokazala preplanulo telo u ogledalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA