≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako je Aleksandar Mitrović proslavio titulu sa ćerkicama i sinom: Najslađi snimak koji ćete danas videti

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prelepo!

  • 2

Fudbaleri Al Hilala prošetali su se kroz Pro ligu u još uvek aktuelnoj sezoni i zasluženo došli do trofeja. Sa 93 osvojena boda od mogućih 99, kolo pre kraja su odradili sav bitniji posao, pa su zasluženo iskoristili opušteniju atmosferu da se zabave.

Na stadionu je organizovana fešta i proslava titule, a među najveselijima su bili Srbi. Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović najzaslužnij su za ovakav uspeh, a društvo je ostalima ovog puta pravio i Nejmar, koji je faktički propustio celu sezonu.

Koliko je napadaču Srbije sve ovo značilo dovoljno govori snimak koji je objavila njegova supruga Kristina Mitrović.

Na njemu se vidi kako dve ćerkice Anastasija i Nađa trče u zagrljaj svom ocu, koji ih dočekuje uz osmeh. Tu je bio i njegov sin Luka.

I Sergej je uživao u društvu svoje porodice, ali će slavlje uskoro biti prekinuto jer se očekuje da se dva fudbalera uskoro stave na raspolaganje selektoru Srbije Draganu Stojkoviću pred EURO.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Mitrović je dobitnik zlatne lopte!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesrećni grobar

    25. maj 2024 | 12:32

    Lako je osvojiti titulu u toj amaterskoj ligi, što nisi osvojio titulu u Azijskoj Ligi Šampiona!? E moj Mitroviću, nikad' od tebe veliki igrač! Onog dana kada si otišao iz Evrope za prokletim arapskim parama, ti si za mene prestao da postojiš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA