≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Junajted bolji od Sitija: Šampion pao u finalu FA Kupa, Ten Hag i "đavoli" trofejem spasili sezonu

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajan meč

  • 5
Mančester junajted Foto: Tanjug.rs/AP

Fudbaleri Mančester junajteda osvojili su ovosezonski FA Kup, pošto su u finalnom duelu savladali Mančester siti rezultatom 2:1.

Izabranici Erika Ten Haga su na ovaj način spasili sezonu i to pošto su savladali šampiona Premijer lige. "Đavoli" su u vođstvo došli u 30. minutu kada je Garanćo pogodio mrežu, a pogotku je kumovala velika greška Joška Gvardiola.

Samo devet minuta kasnije Junajted stiže do drugog gola, a strelac je bio devetnaestogodišnji Maino, koji je materijalizovao asistenciju Bruna Fernandesa.

Ovim rezultatom završeno je prvo poluvreme, da bi siti u nastavku krenuo silovito. Već na startu drugog poluvremena Haland je uzdrmao prečku, da bi nakon toga velike prilike propustili Voker i Alvarez.

Nadu Sitiju doneo je Doku koji je savladao Onanu u 87. minutu, a stiče se utisak da je golman Junajteda mogao bolje da reaguje. Do kraja meča izabranici Pepa Gvardiole imali su još par prilika, ali nije bilo promene rezultata.

Podsećanja radi, ovo je 13. trofej u FA Kupu za Mančester junajted, a prvi od  sezone 2014/2015.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Aleksandar Mitrović proslavio titulu sa ćerkicama: Najslađi snimak koji ćete danas videti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA