Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener pričao da "neće više u mulj srpskog fudbala i da odlazi zauvek", a sad preuzima Novi Pazar!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma brzo se sve odigralo

  • 1
Nikola Trajković Trener Fudbal Radnički Niš Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Novog Pazara u iduću sezonu će ući sa novim trenerom, pošto će na užarenu klupu Ćaiz Koin Arene sesti Nikola Trajković, koji je i više nego poznat u okvirima domaćeg fudbala, pogotovo zbog načina na koji je otišao iz Radničkog.

Trajković je poražen od Železničara u 24. kolu Superlige Srbije, posle čega je podneo ostavku, uz veoma oštre reči.

- Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek! Znam da mi je vruća glava, ali ovo je odluka na koju niko više ne može da utiče. Nikada se više neću vratiti u ovaj mulj koji kreira ovakva sudijska organizacija. Makar radio sa kadetima u Norveškoj ili Švedskoj, ili bilo gde na svetu. Pritom, nikome ne dam pravo da moju zemlju voli više od mene. Vratio sam se ovde, ne viđam sopstveno dete, da bih radio pošteno, ali ne želim više da gubim zdravlje - rekao je Trajković tada.

Ipak, čini se kao da se odljutio ovaj trener, pošto će preuzeti Novi Pazar u novoj sezoni.

Trajković je u svojoj karijeri radio kao trener Floja, a onda je bio asistent u Radničkom i Malmeu, pre nego je preuzeo ekipu iz Niša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    25. maj 2024 | 19:54

    Koja smejurija,Trajković promenio četiri kluba za sezonu,ima pat dobrih trenera sve ostalo trenerčići koji treniraju za siću i manji klubovi ih angažuju,dva poraza i smena,još se blamirao izjavama,treba da trenira omladince i dokaže se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA