Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragović dao poslednju izjavu u dresu Zvezde: "Kad mi sin napuni 18 godina, gledaće slike sa Marakane!"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Oduvek sam sanjao da igram za Zvezdu"

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u poslednjem kolu Superlige Srbije nad Čukaričkim, što je poslednja utakmica u crveno-belom dresu Aleksandra Dragovića.

Pre svega je iskoristio priliku da se zahvali navijačima za svu podršku koju su im pružili i poželeo je crveno-belima Ligu šampiona.

- Pa ja bih se samo zahvalio za ove tri godine, iako nije uvek bilo lako. Oni su nama 12 igrači, želim i njima i nama sledeće sezone sve najbolje i da uđu u Ligu šampiona - rekao je Aleksandar Dragović.

Objasnio je koliko mu znači Zvezda, da je o njoj celog života sanjao.

- Svi koji me znaju, poznato im je koliko volim Zvezdu i navijam za Zvezdu, uvek mi je bio san da igram za Zvezdu. Hvala Bogu da sam imao priliku da igram tri godine ovde, ali nažalost došao je taj dan da moram da se oprostim, ali, ako ništa drugo, ja ću dok sam živ uvek navijati za Zvezdu - dodaje Dragović.

Na kraju je istakao kako će to pričati svome sinu jednoga dana.

- On se rodio dok sam igrao ovde, on mi je sve. Ja sam jako ponosan. Kada bude imao 18 godina gledaće slike kako se slikao nekada ovde na Marakani - zaključio je Dragović.

(Telegraf.rs)

Video: Vatromet navijača za novu titulu Crvene zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luka

    25. maj 2024 | 21:55

    hvala brate sto si doso. nisi bio jedan od njih sto je prico kolko voli zvezdu izd. i nikad se nije vratio ili s 36 godina dosli.hvala brate za sve!!!!

  • luka

    25. maj 2024 | 22:09

    sta bi franjevci dali da imaju ovakve ljude???ha???da napuste bundesligu i da dodju da igraju za partizan???hahahahahahahahahahah

  • Cv

    25. maj 2024 | 21:47

    Pusti te priče čim ti je neko ponudio bolje pare otišao si

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA