Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan zakazao meč sa Lokomotivom iz Moskve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle "Bratskog kupa" crno-beli će u julu odmeriti snage i sa trećim klubom iz ruske prestonice

  • 6
FK Čukarički - FK Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Partizan će početkom jula boraviti u Rusiji, tačnije u Moskvi, gde će učestvovati na ranije dogovorenom turniru, a mimo toga crno-beli su organizovali i generalnu probu pred početak nove sezone. Protivnik će biti Lokomotiva, sa kojom će klub iz Humske odigrati kontrolni meč 10. jula.

Pisali smo već da će od 3. do 7. jula Partizan učestvovati "Bratskom kupu" u Moskvi, zajedno sa OFK Beogradom, na kome će odmeriti snage protiv ruskih premijerligaša Dinama (3. jul) i CSKA (7. jul).

Pomenuti turnir će imati nešto drugačija pravila (srpski protiv ruskih klubova, odnosno grad protiv grada sa bodovanjem), a okarakterisan je kao bratski, jer će u ruskoj prestonici tokom trajanja promovisati srpsku kulturu, tradiciju, muziku, kao i vekovno prijateljstvo dva naroda.

Crno-beli su odlučili da iskoriste boravak u Moskvi i utanače i treću kontrolnu utakmicu pred početak letnjih kvalifikacija, a izbor je pao na Lokomotivu, koja je minulu sezonu u Premijer ligi Rusije završila na četvrtoj poziciji.

Postoji mogućnost da Partizan odigra još jedan meč 14. jula, no, to još uvek nije definisano, kao i mnogo drugih stvari u Humskoj...

(Telegraf.rs)

Video: Fantastičan gol Partizana za izjednačenje protiv Radničkog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volim partizan

    26. maj 2024 | 13:37

    Uprava napolje!!!!

  • jane

    26. maj 2024 | 14:27

    Ja mislio zakazali sa bratskom lokomotivom iz Zagreba.🇭🇷

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅⚽⚽⚽

    26. maj 2024 | 13:11

    За јсд је реалније да заказује утакмице са сплитом, Осијеком, нзм Камен инградом, него са Русима. Зна се где су браћела 32 загорске. Него, нешто им не долазе другари из сплита на њихов југ...или се бар не експонирају, зна ли се шта?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA