≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda dovodi vezistu sa Kipra: Milojević ga dobro poznaje

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spremaju crveno-beli tim za narednu sezonu

  • 11
Gomes Dalcio  Dalsio Foto: Dha / Panoramic / Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su sezonu osvajanjem "duple krune", i to četvrte vezane, a na Marakani uveliko razmišljaju o sklapanju tima za narednu sezonu, i Evropu.

Neki od odlazaka su već "rešeni" te su se tako od crveno-belog dresa oprostili Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović i Zoran Popović, završen je transfer Osmana Bukarija u Ostin, dok je završen i dolazak Luke Ilića.

Ipak, neće to biti jedini dolazak, s obzirom na to da je Zvezda blizu dogovora i sa Srđanom Babićem, sa sada su iz Ljutice Bogdana "naciljali" i novo pjačanje, i to u veznom redu.

Kako je preneo "Sportklub", a potvrđeno je i našem portalu, reč je o vezisti kiparskog APOEL-a, Dalsiju, kojeg je Vladan Milojević imao prilike da trenira u svom mandatu u kiparskom klubu.

Ono što je dobra vest za crveno-bele , jeste da bi u slučaju postizanja dogovora sa igračem, Dalsio stigao na Marakanu kao slobodan igrač, s obzirom na to da mu ugovor sa kiparskim klubom ističe 31. maja.

Prema informacijama, sve teče u dobrom smeru, i ukoliko ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, Dalsio bi uskoro mogao postati igrač Crvene zvezde.

Ono što takođe treba istaći, jeste da se u poslednje vreme dosta govori o potencijalnom odlasku Hvanga, za kojeg postoji interesovanje brojnih klubova, te bi Dalsio svakako bio igrač koji bi mogao da ga nasledi.

Inače, Dalsio ima 28 godina, nastupa na sredini terena, dok može pokriti i nešto više ofanzivne pozicije, a trenutna vrednost procenjena mu je na 1.200.000 evra.

Pre APOEL-a, Dalsio je nosio dresove Belenenseša, Benfike, Rendžersa, Panetolikosa i Jonikosa.

(Telegraf.rs)

Video: Milunović, Dragović i Popović podigli pehar zajedno za oproštaj, a onda je usledio veliki vatromet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dimca

    26. maj 2024 | 13:42

    Ovo volim da vidim, sezona tek gotova, a mi punom parom sr spremamo za sledecu 💪🏻👏🏻👌🏻

  • Skener

    26. maj 2024 | 13:58

    Zato je i dobio otkaz posle tri meseca,pošto ga dobro poznaje!?🤣🤣🤣

  • Laufer

    26. maj 2024 | 14:32

    Od trenutnih igrača sačuvati Glazera, olijanku ivanića probati krasoa da krene kao na početku, tražiti levog rodić je već za prodaju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA