Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Dinama vređali najboljeg igrača zbog onoga što je rekao na proslavi titule: Tišina! Jedan pozdrav...

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petkovićeve reči se nisu svidele Bed Blu Bojsima

  • 0
Bruno Petković Printskrin: X/@Immobile171

Slavili su fudbaleri Dinama u nedelju veče duplu krunu na Trgu bana Jelačića zajedno sa navijačiam, sijaset njih je došao u centar Zagreba da pozdravi svoje šampione, ali je proslava u jednom trenutku krenula u negativnom pravcu zbog onoga što je rekao Bruno Petković!

Najbolji igrač Modrih, čovek koji je najzaslužniji što je titula ostala u klubu, najpre je dobio velike ovacije, a zatim su se čuli zvižduci i vređanja kada je pomenuo dve osobe - Vlatku Peres i Mirka Barišića.

- Puno njih će pozivati na pesmu, a ja imam par reči da kažem...s obzirom da ove godine Dinamo i svi navijači okrećemo novu stranicu, mislim da ono što ste dobili s novom Upravom, mislim da svi sada živite Dinamo.

Navijači su ga najprije oduševljeno bodrili, ali atmosfera se naglo promijenila kada je nastavio govor:

- Nikad nemojte da zaboravite ono što je bilo pre, bez obzira da li je neko dao prst ili ruku. Tišina! Jedan pozdrav s gospodinom s kojim uopšte nisam imao toliko dodira i uopšte nismo toliko dobri bili, ali je dao za Dinamo jako puno - Mirko Barišić! Drugi pozdrav - za mladu damu koja je dala za Dinamo više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras. Pozivam sve navijače Dinama da budu gospoda i zahvale svima što su napravili za Dinamo i da pozovemo Velimira Zajeca da povede Dinamo u bolje sutra.

Jedan deo publike, pišu mediji u Hrvatskoj, je aplaudirao na ovom rečima Petkoviča, doks u ga drugi navodno psovali i vikali mu da odlazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA