≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda naciljala tri pojačanja iz Superlige, Terzić poručio: "Platićemo koliko treba za njih"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekuje se da crveno-beli kupuju u Superligi, na radaru su štoper, vezni igrač i napadač

  • 11
Zvezdan Terzić Foto: Mileta Mirčetić

Rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, u intervjuu za Telegraf da će srpski šampion ovog leta odraditi verovatno i najburniji prelazni rok kako bi se ekipa pojačala i podmladila za novi napad na Ligu šampiona!

Otkrio je Terzić kakva je situacija sa Hvangom, Mirkom Ivanićem, Omrijem Glazerom i ostalim igračima, da trenutno klub ima ponude teške 42 miliona, kao i da se skoro video sa Markom Arnautovićem, ali i da u domaćoj Superligi ima igrača za Zvezdu.

Tačnije, crveno-beli već imaju nekolicinu na radaru i ne bi bilo iznenađenje da se ovog leta nađu na Marakani.

- Ima dobrih igrača u Superligi. Na radaru su nam trojica. Realno je da dođu. Videćemo. Ima jedan interesantan štoper, ima interesantan jedan vezni igrač, jedan špic. Ima par interesantnih igrača koje smo dobro ispratili u ovoj sezoni. Imena? Ne pričamo nikad o imenima.Mada niko ne može da nam pomrsi račune. Pa ne može, ne može, ne može. Čak ćemo platiti koliko treba - rekao je Terzić za Telegraf i dodao:

- Nama je 83 odsto u strukturi prihoda iz inostranstva. Volim kad nam dođe novac iz inostranstva i kad taj novac reinvestiramo u domaće klubove. Na taj način pomažemo klubovima i to je neka misija Crvene zvezde. Mi smo mnogo, mnogo igrača doveli u prethodnom periodu iz domaće lige, iz raznih klubova, gde smo upumpavali tim klubovima novac koji im je potreban za život kluba. I to je misija Crvene zvezde kao najvećeg kluba u Srbiji. Da pomogne svim ostalim klubovima i finansijski.

Video: Zvezdan Terzić za Telegraf: Video sam se sa Arnautovićem, ovom igraču Milojević zabranio da ide

(Telegraf.rs)

Video: "Bar ću sinu pričati da sam igrao u Zvezdi": Dragović se oprostio od kluba i navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan Grobari Jug 1945. Srbija

    27. maj 2024 | 11:00

    Dok je sefa bice i tebe kad ode bices iza lanca

  • 35

    27. maj 2024 | 10:07

    Cestitke na vodjenju kluba i 35 tituli,i samo te mole vecina navijaca,ajde jednog brzonogog centarfora,makar neka bude treci i na klupi,Sremcevic i Serif zajedno trce ko pola Bukarija Pavkov Serif Ohi Boaci Sremcevic Pesic Kulibali...ok neki su i znali da daju gol..al u Evropi kada treba da potrce kao trotinet naspram Aviona. Svi brzonogi centarfori su za pocetak bili ubice Partizana.. Mrdja Kasalica Ugo Viera...

  • Nes

    27. maj 2024 | 10:44

    Joj ,kako ste dobri. Zato nam fudbal cveta. Rezultati se vide i van granica Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA