≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li je Hvang ovom porukom najavio da ostaje u Zvezdi?

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Poruka koja obećava kada su u pitanju crveno-beli

  • 6
Leonard Ovusu, FK Partizan Foto: MN Press / Marko Metlas

Crvena zvezda u novijoj istoriji nije imala takvog igrača kao što je južnokorejski reprezentativac In-Beom Hvang, momak koji svojim fudbalskom kvalitetom daleko odskače od Superlige Srbije!

Uspeli su crveno-beli nekako da ga "otmu" Olimpijakosu prošlog leta, dali su za njega pet i po miliona i učinili ga najplaćenijim igračem, ali se činilo da prosoto ne mogu da ga zadrže i dalje uklubu.

Barem do danas, kada se Hvang oglasio na društvenim mrežama i porukom obradovao sve zvezdaše.

- Želim da izrazim iskrenu zahvalnost Zvezdi Delijama, i svima koji su me podržavali čak i iz daleke Koreje. Vidimo se u junu i sledeće sezone. Bila je to veoma duga i teška sezona. Ali završena je sa dva trofeja i mogu da kažem da je najposebnija sezona koju sam ikada imao u karijeri - poručio je Hvang.

Inače, generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je u intervjuu za Telegraf govorio o Hvangu i kakav dogovor imaju sa njim.

- Izuzetno je teško zadržati ga. Mi imamo jedan džentlmenski dogovor sa njim, jer je on iz Južne Koreje. On je pošten, ispravan vojnik i traži na taj način i da mu se vraća. I za njega je reč svetinja. On je imao neki dogovor sa Olimpijakosom, gde nisu ispoštovali, po njegovom mišljenju, neke stvari koje su obećane. Tako da je on prekinuo da dolazi na treninge, rekao je, ja više ne dolazim ovde i kraj. I mi smo iskoristili taj moment njegovog nezadovoljstva i u isto vreme naših dobrih odnosa sa Olimpijakosom. Dogovor je pao i mi smo njega doveli za tih pet i po miliona eura, što je tada bilo mnogo u očima navijača i naroda. Mi smo bili svesni da je on igrač koji prevazilazi tu cenu i da u nekim normalnim okolnostima mi ne bismo mogli da ga dovedemo. Nego bio je kraj prelaznog roka, on bio u sporu sa Olimpijakosom. Olimpijakos je to negirao da on ima pravo da ode. Iskoristili smo taj trenutak, napravili nekoliko video poziva, predočili mu prednosti Crvene zvezde i obećali neke stvari. Njegov je san da igra ligu petice. Dođi, pomozi, odradi Ligu šampiona, da uzmemo duplu krunu i na korektan način ćemo se i rastati. Kad ti budeš poželeo da ideš - poručio je Terzić:

- Za sada, iskren da budem, imao veliko interesovanje za njega i videćemo. Sigurno se nećemo tako lako odreći Hvanga, ali najgore je igrača držati nezadovoljno i sigurno ako dođe za njega ponuda od nekog španskog kluba ili kluba Premijer lige koji ga želi, njemu Crvena zvezda neće da bude prepreka ka ostvarenju njegovih životnih ciljeva. Mislim, to Crvena zvezda neće raditi. Mi bismo voleli da on ostane ovde. Finansije nisu problem. On je stvaro najplaćeniji igrač i svaki evro je odradio i mi smo spremni da mu ponudimo i bolji finansijski ugovor, da mu pojačamo ugovor jer takav profesionalac nije dolazio u Crvenu zvezdu. Ta njegova posvećenost u svakom treningu. Uz njega, recimo i Olajinku i Dragovića i tako par tih jakih nekih igrača, i drugi postaju bolji profesionalci. Oni kad vide tako te iskusne igrače, kako on prilazi svojim kopačkama, kako on to očisti, koliko on ranije dođe pre na trening, koliko je on posvećuje svom telu, istezanjima, kakav je to profesionalac, kada on uveče ide u krevet, kakav je to odmor između dva treninga, kojim on intenzitetom odradi svaki trening... Mislim, to je jedna ogromna škola za sve naše, pogotovo mlađe igrače Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdan Terzić za Telegraf: "Video sam se sa Arnautovićem, ovom igraču Milojević zabranio da ide

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    27. maj 2024 | 15:01

    Hvang pre sviih mora ostati...

  • dejang12

    27. maj 2024 | 13:31

    Gde je tacno rekao da se vidimo u junu sledece sezone?

  • Semajlirane_pufne

    27. maj 2024 | 13:18

    Ako uopste imaju neke planove za jacu i Evropsku Zvezdu Hvang,Bukari,Olanjinka bi trebali da ostanu stim sto Krasou treba dati vise minuta pre Kange i Kataia,jer je opasan tehnicar i ima dobar pas i sut i iza spica bi mnogo znacio ekipi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA