NAVIJAMO ZA ORLOVE! Ovde te čeka specijalan poklon za meč Srbija - Engleska

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Konačno – posle 24 godine Srbija igra na EURO!

Nakon pune 24 godine, fudbalska reprezentacija Srbije vraća se na Evropsko prvenstvo i to, ni manje ni više, nego utakmicom protiv Engleske.

Englezi su, sudeći prema procenama bukmejkera, glavni favoriti za osvajanje naslova šampiona Evrope, tako da mnogi smatraju da je Srbija u ovom duelu totalni autsajder, međutim ako pitate fudbalere Engleske – nije im svejedno što baš protiv "Orlova" otvaraju kontinentalni šampionat.

Engleski mediji se uveliko bave analizom našeg tima, a poseban akcenat stavljaju na Aleksandra Mitrovića, kojeg ljubitelji fudbala sa Ostrva vrlo dobro poznaju. Ako pitate Harija Kejna – opasnost im preti iz prekida, ali će isto tako morati da se potrude da probiju odbrambeni zid "Orlova".

Utakmica počinje u 21:00, euforija je već prisutna, a da se sve podigne na viši nivo pobrinula se sportska kladionica Meridian koja donosi NAJVEĆE KVOTE za ovaj meč, kao i neviđeni bonus dobrodošlice za sve ljubitelje fudbala!

Krenimo redom: ukoliko želite da podržite "Orlove" i da odigrate PATRIOTSKI TIKET, idealno je da to uradite u Meridianu, jer vas već prilikom registracije čeka fantastičan bonus od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO!

Nije potrebno da deponujete svoj novac, dovoljno je da se registrujete i bonus je vaš!

A, kako nas čeka uzbudljiva utakmica – upravo se ona mora naći na vašem tiketu! Kvota na pobedu čete Dragana Stojkovića Piksija je 8.00, dok je kvota na trijumf Engleske 1.50.

Kako smo već rekli da Englezi strahuju od Aleksandra Mitrovića, ne smemo zaboraviti i kvotu 50. da će upravo popularni Mitrogol biti najbolji strelac šampionata, a isto važi i za Dušana Vlahovića – kvota 50.

Kompletan SPECIJAL IGARA možete pogledati ovde, a pre toga – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to potpuno besplatno!

*Napomena: kvote su podložne promenama.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemanja

    16. jun 2024 | 12:41

    Juce bila kvota na nas 9 koliko mi se cini,al mislim da nema leba.Ja sam odigrao na Engleze 10 000 all nece mi biti zao ako padnem

  • Pumpađija

    16. jun 2024 | 12:16

    Nema druge, parkirati bunker pred golom i iz velicanstvenih kontri zabiti gol

  • Lošmi

    16. jun 2024 | 18:59

    Ne verujem u pobedu, iznenađenje bi bilo ukoliko odigraju nerešeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA