PUKLA TIKVA! Dejana raskinula sa Stojketom zbog Bojane! (FOTO)

Manekenka se naljutila i posvađala sa Stojkovićem kada je u novinama pročitala da je on na splavu naručio pesmu "Imam ljubav, ali kome da je dam", koju je, navodno, posvetio supruzi od koje se razvodi

  • 9

Bez obzira što su Vladimir Stojković i Dejana Živković koristili svaku priliku da javno pokažu koliko se vole, izgleda da je ta priča završena, budući da je, kako "Alo" navodi, Dejana raskinula s golmanom Partizana, i to zato što je on na splavu naručio pesmu, koju je, navodno, posvetio uskoro bivšoj supruzi Bojani!

Nakon utakmice Srbija-Hrvatska, Stojković se sa društvom provodio na splavu, a specijalno za njega je bila naručena numera "Imam ljubav, ali kome da je dam", koju je, kako su komentarisali prisutni, posvetio Bojani, što je naljutilo manekenku koja se zbog toga posvađala s Vladimirom.

- Kada je pročitala u novinama da je Stojke naručio pesmu koja ga podseća na Bojanu, ona ga je napala, došlo je i do svađe, a kako su oboje tvrdoglavi, ni ona ni on neće da popuste - tvrdi izvor blizak ovom paru, i dodaje da su njih dvoje prestali da kače zajedničke slike na društvenim mrežama, što su ranije radili svakodnevno.

U međuvremenu, Dejana je nastavila da izlazi bez Stojketa, pa deluje da eventualno pomirenje nije ni na vidiku.

- Ona se u subotu pojavila na splavu, gde je bila sa dve drugarice, a zatim su se u njenom društvu našli Veljko Ražnatović i još neki muškarci. Dejana je sve vreme đuskala, a povremeno je preskakala u separe u kojem je sedeo jedan dečko s kojim je sve vreme flertovala - zaključio je jedan od prijatelja Dejane i Vladimira.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA