ISTOPILA SE: Nataša Bekvalac na pragu anoreksije!

- Nataša je nedavno ugradila balon u želudac kako bi smanjila unos hrane i kada je prijateljima saopštila da ima 49 kilograma oni su bili šokirani - tvrdi izvor blizak pevačici

  • 11

Nataša Bekvalac je opsednuta svojim izgledom i kako navodi "Alo", iako ima samo 49 kilograma i na korak je od anoreksije, i dalje odbija da jede, a njeni prijatelji su ozbiljno zabrinuti za zdravlje popularne pevačice!

- Nataša je nedavno ugradila balon u želudac kako bi smanjila unos hrane ali i dalje odbija da jede. Opterećena je svojim izgledom u poslednje vreme i niko ne zna šta joj se desilo. Kada je prijateljima saopštila da ima 49 kilograma, oni su bili šokirani. Svi smatraju da odlično izgleda i da joj ne treba izgladnjivanje, ali ih Nata ne sluša. Odbija da jede, pravdajući se da nije gladna, a situacija postaje sve ozbiljnija. Ona je praktično na korak od anoreksije i tako će ugroziti svoje zdravstveno stanje. Nataša do kraja godine ima još deset nastupa, svi se sekiraju kako će izdržati da peva i igra u isto vreme. Ako nastavi da odbija hranu, ko zna kako će se sve završiti - kaže izvor blizak Bekvalčevoj.

Da podsetimo, Nataša je i početkom godine drastično smršala što se jasno videlo na slici koju je na svom Tviter profilu objavila njena sestra Kristina Bekvalac

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    7. decembar 2013 | 12:14

    doticnu ne obozavam ni najmanje,ali na ovoj slici mi ni najmanje ne izgleda premrsavo.

  • Joca

    7. decembar 2013 | 13:39

    O cemu vi pricate, na fotografiji deluje porpuno normalno. Osim toga osoba koja je visoka jedva 165cm i pod pretpostavkom da laze za kilograme kao i sve zene znaci na tih 49 dodati jos 3 dobijamo 52kg sto je normalno za tu visinu.

  • Dragi

    7. decembar 2013 | 11:35

    Oce tako da se smrsa i od belog!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA