ŠIROKO: Rada za reprizu dočeka uzima 10.000 evra!

- Gazde kluba nisu uopšte razmišljali kada je trebalo da se plati Radin nastup. Znaju da je ona jedna od najtraženijih ali i najomiljenijih pevačica - kaže izvor

  • 12

Pevačica Rada Manojlović će za reprizu dočeka Nove godine inkasirati neverovatnih 10.000 evra! Ona će ujedno te večeri biti i najplaćenija "Zvezda Granda". Rada će na nastupu premijerno predstaviti i dve nove pesme, koje nose naziv "Mali je grad" i "Ja mogu sve".

- Gazde kluba nisu uopšte razmišljali kada je trebalo da se plati Radin nastup. Znaju da je ona jedna od najtraženijih ali i najomiljenijih pevačica, posebno među mlađom populacijom, te ne sumnjaju da će prirediti reprizu za pamćenje - kaže izvor iz kluba u kojem pevačica nastupa.

Poznato je da Manojlovićeva uvek napuni klub do poslednjeg mesta, te da se za nastup traži karta više. Ova neverovatna novčana ponuda bila je i više nego motivaciona, te Rada već nedeljama ne izlazi iz teretane, kako bi doterala liniju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA