≫ 

Francuska ostala bez velike zvezde na Mundijalu zbog povrede: Nije igrao od jula, a sada se oporavak produžio

Ništa od Pola Pogbe i nastupa u dresu Galskih petlova

  • 2
Paul Pogba, Pol Pogba Foto: Tanjug/AP

Francuska će na predstojećem Svetskom prvenstvu biti značajno oslabljena, pošto je zvanično potvrđeno da će Pol Pogba propustiti Mundijal u Kataru zbog povrede!

Agent poznatog fudbalera, Rafael Pimenta istakao je da francuski fudbaler zbog toga neće biti u mogućnosti da pomogne timu na Mundijalu.

Ruku na srce, Francuz nije upisao nijedan jedini nastup u zvaničnoj utakmici još od kako je potpisao novi ugovor sa Juventusom u mesecu julu. Povratak na teren se prilično odužio, pa su Galski petlovi na kraju "izvisili" i rešenje će morati da nađu negde drugde.

Pogba je prvi nastup za seniorski tim Francuske upisao još 2013. godine, a na 91 utakmici do sada u dresu svoj nacionalnog sastava upisao je 91 nastup uz 11 golova.

Video: UEFA i FIFA se umešale u predsedničke izbore u FSS: Ako ne rešite to, moraćemo da reagujemo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    31. oktobar 2022 | 17:57

    Najveća PREVARA u istoriji modernog fudbala !!!

  • BralE

    1. novembar 2022 | 15:22

    Francuska je dobila pojačanje u ovom slučaju! Ova prevara od igrača svakako nije zasluzila mjesto u prvih 11. Imaju francuzi mnogo boljih igrača u veznom redu od ove šatirane k‘o fol zvezde. Čuameni, Kamavinga, Genduozi, Nkunku… Jedini pravi hendikep je, to što Ngolo Kante neće igrati, zbog povrede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA