≫ 

Bivši Vlahovićev i Blekijev saigrač zaprosio devojku čim je saznao da ide na Mundijal

Zanimljiva scena stiže nam iz Brazila

  • 1
Pedro Giljerme Printskrin: Twitter

Brazilski napadač Pedro Giljerme iza sebe ima dan iz snova! Nakon što je tokom prenosa uživo saznao da će se naći na spisku reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Kataru, as Flamenga je odlučio da zaprosi svoju dugogodišnju devojku!

Giljerme je u krugu porodice čekao divne vesti i kada je Tite objavio da će ga voditi u Katar kleknuo je i izvadio prsten. Naravno, njegova devojka Fernanda Nogeira je rekla DA, a video prosidbe je vrlo brzo postao viralan.

Fernanda ima 24 godine, po zanimanju je glumica, a brazilski mediji u prvi plan ističu da je diplomirala psihologiju i da voli da pomaže deci kojoj su njene usluge potrebne. Pogotovo onoj sa posebnim potrebama.

Što se tiče Pedra, on je dete Flamenga - iako je prve seniorske korake napravio u Fluminenseu odakle je 2019. otišao u Fiorentinu. Bio je saigrač Dušanu Vlahoviću i Nikoli Milenkoviću, ali se nije naigrao.

Posle samo četiri meča za Violu, Pedro se 2020. vratio u Brazil i igrao je na pozajmici u Flamengu. Dao je 18 golova na 45 mečeva i tog leta je zvanično otkupljen.  Za reprezentaciju Brazila odigrao je dva meča i dao je jedan gol.

Inače, Pedro će biti rival pomenutim Vlahoviću i Milenkoviću s obzirom na to da su Brazil i Srbija u grupi. Uz njih, tu su i Švajcarska i Kamerun.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma Sojer

    8. novembar 2022 | 10:31

    On kao da je znao da ce ga selektor pozvati na Mundijal pa spremio prsten.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA