"Fudbalski papa" se molio za uspeh Kameruna na SP: Lavovi igrali 1:1 pred put u Katar

Zanimljivo je to da su Kamerunci igrali sa Jamajkom sa igračima koji neće videti SP

  • 0
Fudbalska reprezentacija Kameruna Printskrin: Twitter

Fudbalska reprezentacija Kameruna odigrala je 1:1 protiv Jamajke u prijateljskom meču koji je organizovan kao oproštaj ove selekcije od domaćih navijača pred put na Svetsko prvrenstvo u Katar!

Ono što je zanimljivo jeste to da će od igrača koji su u sredu veče igrali na Mundijal ići samo jedan fudbaler - Vinsent Abubakar. za razliku od njega koji nije imao obaveza u Saudijskoj Arabiji, ostali fudbaleri su morali da ostanu u svojim klubovima s obzirom da se igraju takmičenja.

Otuda je selektor Rigobert Song bio primiran da za meč sa Jamajkom zove igrače iz domaćeg šampionata, dok je nacionalni tim dobio i blagoslov "fudbalskog pape" koji se na stadionu molio za uspeh Lavova u Kataru.

Gosti su, inače, došli do vođstva u 60. minutu preko Džastina Mekmastera, a konačan rezultat postavo je Džamal Kaiba 17 minuta pre kraja utakmice.

Podsetimo, Kamerun je u grupi na SP sa Srbijom, Brazilom i Švajcarskom s kojom otvara takmičenje, a predsednik Saveza Samjuel Eto dao je krajnje zanimljivu izjavu kojom je poručio da Kamerunci idu u finale gde će igrati sa Marokom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA